İç rahatlatma sorusu?

dünyanın en pahalı arabalarına binip, bir o kadar arabalara değer vermeyen ülkeyiz
Herkes biribirine saygı ve anlayış çerçevesinde yaşasa bunların hiçbiri yaşanmaz. İnsanların ne canına ne malına hem kendine hem başkasına karşı saygısı ve değeri yok. Lambur lumbur bencilce yaşamayı yaşamak zannediyorlar.

Herkes biribirine saygı ve anlayış çerçevesinde yaşasa bunların hiçbiri yaşanmaz. İnsanların ne canına ne malına hem kendine hem başkasına karşı saygısı ve değeri yok. Lambur lumbur bencilce yaşamayı yaşamak zannediyorlar.
Maalesef arabanın her çeşiti, süreni sanki himen gibi bir karaktere dönüştürüyor. Yaya olduğunda kibar olan biri, araba sürerken nedense bir anda sinirlenip, agresifleşiyor! Katmerli cezayı da hatırlamıyor, çoğu zaman meydan muharebesine bile iş uzuyor!

Karşı tarafın derdi yok ki
Kapıyı açarken çarptım mı, zarar verdim mi diye düşünmüyor bile.
Pat diye açıyor, vuruyor geçiyor.
Sonra biz oturup düşünüyoruz. Bu iş öyle lafta dinle, kitapla falan çözülecek bir şey değil; bildiğin vicdan ve karakter meselesi.
Kimsede o da kalmayınca sonuç ortada.
Ahlak meselesi, malesef bizde büyük sıkıntı olan konu bu zaten :(

Sizin sitedeki kediler terbiyesizmiş. Bizim buradaki kediler benim arabanın alt takımlarını kontrol ediyorlar 😅.

Sizin ordaki kediler emekçi galiba hocam. Bizim burdakilerin tek derdi kendi rahatları.

Ben artık şu akü kılıfını düzeltmekten yoruldum onlar yatak yapmaktan yorulmadı.

Artık saldım inşallah hortumları ısırmadan sadece uyuyorlardır diye düşünüyorum.

IMG_2699.jpg

Sizin ordaki kediler emekçi galiba hocam. Bizim burdakilerin tek derdi kendi rahatları.

Ben artık şu akü kılıfını düzeltmekten yoruldum onlar yatak yapmaktan yorulmadı.

Artık saldım inşallah hortumları ısırmadan sadece uyuyorlardır diye düşünüyorum.

IMG_2699.jpg
Geçmiş olsun hocam. Bizimkisi biraz menfaat ilişkisi ben onlara mama veriyorum onlar da karşılığında kontrol ediyorlar arabamı.

Herkese tavsiyemdir aracın arkasında kedi maması bulundurmak. Belki size de iyi davranırlar :)

Geri