- İsim
- Burak
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Pandemide 100 tane alan adam geldi aklıma.24 lü luppo var a101de , tekli paketlenmiş 150 lira falan
Pandemide 100 tane alan adam geldi aklıma.24 lü luppo var a101de , tekli paketlenmiş 150 lira falan
keşke ben de site içerisinde istediğim yere park edebilsem. her dairenin park yeri belirliŞahsi çözümüm top oynadıkları yere park etmemek oluyorTop oynamaya müsait olmayan alanlara Park ediyorum yazın. Yazın eve gitmiyorlar çünkü. Kızmak da istemiyorum başka alanları yok. 100 metre yürürüm canları sağolsun
Sizin sitedeki kediler terbiyesizmiş. Bizim buradaki kediler benim arabanın alt takımlarını kontrol ediyorlarSiyah Leon aracımda kaput komple baştan sonra kedi tırnağı çizikleriyle doluydu, valla arabaya sahip olmak mı zor yoksa korumak mı bilemiyorum..
hahahaaha süpermiş hocamSizin sitedeki kediler terbiyesizmiş. Bizim buradaki kediler benim arabanın alt takımlarını kontrol ediyorlar.
Hahahaha efsane görsel, yapay zekaya söylesem bu kadar iyi bağlam oluşturamayabilirSizin sitedeki kediler terbiyesizmiş. Bizim buradaki kediler benim arabanın alt takımlarını kontrol ediyorlar.
Siten mi var derdin varkeşke ben de site içerisinde istediğim yere park edebilsem. her dairenin park yeri belirli![]()
kediler için naftalini toz haline getirip arabanın etrafına serpmek yerine top halindeki naftalini bez kese gibi bir şeyin içine koyup aracın alt kısmında bir kaç yere asmak da işe yarayabilir
Sizin sitedeki kediler terbiyesizmiş. Bizim buradaki kediler benim arabanın alt takımlarını kontrol ediyorlar.
çok iyi olmuşHahahaha efsane görsel, yapay zekaya söylesem bu kadar iyi bağlam oluşturamayabilir
Edit: güzel oldu![]()
Dün bir kere uyardım. Üstüne 1-2 sefer arabaya doğru topu abanınca dayanamadım bastım azarı kaçıştılar.Siten mi var derdin var
Dışına bıraksan da olmaz. Sen mecbur gönlünü çelecen çocukların![]()
Yabi bu da bir çözüm sonuçtaDün bir kere uyardım. Üstüne 1-2 sefer arabaya doğru topu abanınca dayanamadım bastım azarı kaçıştılar.
aracı komple endura marka 5 yıl ultra parlak ppf kaplatın en iyi çözümAbiler selamlar saçma sapan bi konu için rahatsız ediyorum kusura bakmayın içim rahat etmedi sormak istedim. Mahallede park yeri müsait ama çocuklar top oynuyor bazen. İster istemez çarpıyorlar. Farlara falan geliyor hızlı,yavaş vs bişey olur mu? Araba golf 8.5 . Akşamda oynarken uyardım ama çarptılar 2-3 sefer. Farın ayakları oynar mı?