İç rahatlatma sorusu?

Üstad şöyle daha düzgün ve anlaşılır olur:

Market / bakkal naftalin alıyorum.
Çekiçle ezip toz hâline getiriyorum.
Ardından eldiven takarak, tuz serper gibi aracın etrafında dolaşıp özellikle tekerlek çevrelerine, ön ve arka tampon bölgelerine uyguluyorum. Bir paket yaklaşık bir ay yetiyor ve maliyeti 50 TL civarında. Bu yöntemle hayvanlar araca yaklaşmıyor; sorunu bu şekilde çözdüm.

Ama o kılcal izleri hangi ürünle amatör yok ederim
Bu bakkak-marketlerde satılan (kristal naftalin topları) var, Naftalin derken bu kristal toplardan mı bahsediyorsunuz..?

Bu kristal top şeklinde olanlar biraz sert diye hatırlıyorum, bunları toz haline getirmek biraz zor olmaz mı..?

Bu bakkak-marketlerde satılan (kristal naftalin topları) var, Naftalin derken bu kristal toplardan mı bahsediyorsunuz..?

Bu kristal top şeklinde olanlar biraz sert diye hatırlıyorum, bunları toz haline getirmek biraz zor olmaz mı..?

Ustadim

Uzerine bastigin an tuz buz oluyor eskiden bende motosikletimin etrafina bu şekil yapıyordum sert degil

@HONEY üstadın dediği gibi
Ayakla bile bassan parçalanıyor
Ama kesin sonuç ben 4 aydır %100 sonuç aldım

Evet o top şeklinde olanlar

Küçük pilli amatör kullanım makinalar var
Geçen bimde gördüm aprilla diye
Alıcam bi tane
Valla polisaj işi tecrübesi olmayan için tehlikeli bişey En ufak hata da boyayı alırsın, ben bile hiç bulaşmıyorum,

Makineye uyumlu pad, kullanılacak pastanın aşındırıcı oranı (heavy cut - medium cut - finishing cut) vs pek çok farklı etken var. :)

Valla polisaj işi tecrübesi olmayan için tehlikeli bişey En ufak hata da boyayı alırsın, ben bile hiç bulaşmıyorum,

Makineye uyumlu pad, kullanılacak pastanın aşındırıcı oranı (heavy cut - medium cut - finishing cut) vs pek çok farklı etken var. :)
Kesinlikle doğru haklısınız
Bende çekiniyorum
boyayı yaktım mı 😂
Gece uyutmaz adamı herkesin yapacağı iş değil vazgeçtim 🙈😂

@HONEY üstadın dediği gibi
Ayakla bile bassan parçalanıyor
Ama kesin sonuç ben 4 aydır %100 sonuç aldım

Evet o top şeklinde olanlar
Szin araç kapalı garaj da mı yoksa dışarda mı duruyor dostum,

1 kez aracın etrafına serpince tekrardan serpmek için ne kadar süre bekliyorsunuz..?

Bu aracın üstüne çıkan kediler yüzünden kedi uzmanı oldum, pati izi ayrı dert,

Esas sinir bozucu olan ön camın alt kısmı (sileceğin oraya) koku bırakıyorlar, plakanın alt kısmındaki plastik ızgaralar, sis farıın altındaki plastik parçalara sürekli pıst yapıp koku bırakıyor namuzsuzlar, mor ışık veren UV feneri tuttğun anda hemen koku bıraktığı yerleri fark ediyorsun,

Böyle olunca da tam evden çıkıcam işi gücü bırakıp arabayı yıkatmak ile uğraşıyoruz :(

Geri