İç rahatlatma sorusu?

İsim
Ahmet
Araç
Golf 8.5 life Oyster Grey
Abiler selamlar saçma sapan bi konu için rahatsız ediyorum kusura bakmayın içim rahat etmedi sormak istedim. Mahallede park yeri müsait ama çocuklar top oynuyor bazen. İster istemez çarpıyorlar. Farlara falan geliyor hızlı,yavaş vs bişey olur mu? Araba golf 8.5 . Akşamda oynarken uyardım ama çarptılar 2-3 sefer. Farın ayakları oynar mı?

Abiler selamlar saçma sapan bi konu için rahatsız ediyorum kusura bakmayın içim rahat etmedi sormak istedim. Mahallede park yeri müsait ama çocuklar top oynuyor bazen. İster istemez çarpıyorlar. Farlara falan geliyor hızlı,yavaş vs bişey olur mu? Araba golf 8.5 . Akşamda oynarken uyardım ama çarptılar 2-3 sefer. Farın ayakları oynar mı?
aynı durumdan ben de muzdaribim. far ayaklarında sorun olmaz hocam

Far ayağını kıracağını sanmıyorum ama genel olarak araçta top izleri ve çiziklere neden olur kanısındayım.
Hoş olmayan durum açıkcası.

Topa abanmadan vurmuyorlarsa hiçbir şey olmaz. Abansalar bile yine bir şey olacağını düşünmüyorum ama bir anlık oluyor her şey bilmesi zor

Japon ve fransız araçlarında far ayakları çok zayıf. Bizim araçlarda gerçekten çok dayanıklı ayaklar. Ayna kapakları, arka silecek kapağı, ön logo gibi yerler biraz hassastır. Kalan yerlere bişi olacağını sanmam.

Peki bu kedi patisi çizikleri için öneriniz varmı ürün olarak garajda yuva yapmışlar şimdi yapamıyorlar naftalin tozu döküyorum

Peki bu kedi patisi çizikleri için öneriniz varmı ürün olarak garajda yuva yapmışlar şimdi yapamıyorlar naftalin tozu döküyorum
Kaputumun iç yalıtım malzemesine tüyler yapışıyor benim de giriyor demekki

Ben de naftalin deneyeyim bari nereye döküyorsun tam

Ben olsaydim

Her hafta top oynayan çocuklara bir hafta gazoz bir hafta dondurma ismarlardim

Rica ederdim aractan uzakta oynamalari konusunda

Birsey ismarlamayan amcalarin aracina yakin oynayin derdim :)

Kaputumun iç yalıtım malzemesine tüyler yapışıyor benim de giriyor demekki

Ben de naftalin deneyeyim bari nereye döküyorsun tam
Etrafına serpiştiriyorum hiç gelmiyorlar

Siyah Leon aracımda kaput komple baştan sonra kedi tırnağı çizikleriyle doluydu, valla arabaya sahip olmak mı zor yoksa korumak mı bilemiyorum..

Arabanın etrafına mı, motorun içine mi serpiştiriyorsunuz?
Üstad şöyle daha düzgün ve anlaşılır olur:

Market / bakkal naftalin alıyorum.
Çekiçle ezip toz hâline getiriyorum.
Ardından eldiven takarak, tuz serper gibi aracın etrafında dolaşıp özellikle tekerlek çevrelerine, ön ve arka tampon bölgelerine uyguluyorum. Bir paket yaklaşık bir ay yetiyor ve maliyeti 50 TL civarında. Bu yöntemle hayvanlar araca yaklaşmıyor; sorunu bu şekilde çözdüm.

Ama o kılcal izleri hangi ürünle amatör yok ederim

Siyah Leon aracımda kaput komple baştan sonra kedi tırnağı çizikleriyle doluydu, valla arabaya sahip olmak mı zor yoksa korumak mı bilemiyorum..
Tırnak giricek izler değil
Ama ne ile hangi ürünle bunu gideririz
Araç cilalı çıkmış kedi kaymış 😂

Kapatıcı özelliği olan cilalar ile gizleyebilirsiniz, ama bunun haricinde çizikler ancak polisaj ile gider.

Ben o haliyle sattım ama polisaj ile rahatça geçecek gibiydi benimkiler sizin dediğiniz gibi derin değildi

Geri