Aracı bir hafta servise bıraktım. Triger sentesi tekrardan yapılmış kontrolü sağlanmış, farklı bujilerle denenmiş(bujiyi de değiştirdim), motor kulakları kontrol edilmiş herhangi bir sorun yok dediler. Ses devam ediyor onu km yaptıkça yeniden inceleyeceğim, 2 sene garantisi var zaten. İnce titreme olayı da devam ediyor. 1. Ve 2. Viteste hızlanırkenki hafif silkeleme işini azaltmış gibi gördüm. Rölantide ince titreme olayı devam ediyor.
Subap kurum temizliği düşünmeye başladım. Araç direkt enjeksiyonlu olunca kurum birikimi oluyor deniliyor. Servis 10 bin fiyat verdi. Ah temiz mi pis mi manifold sökmeden bilebilsem de ona göre işlem yaptırsam.
Bir yandan da diyorum liqui moly benzin sistem temizleyici atayım depoya kullanayım. Subaplara enjektörlere bir zararı olmuyorsa bunu mu denesem.
Anladığım kadarıyla sente ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Hala şikayetleriniz devam ediyor.
Kurum temizliği fiyatı uygun gibi geldi servise göre. Dışarıda da zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar gelir. Düşünülebilirdim ben.
Kullanabilirsiniz o tarz şeyleri. İçiniz rahat edecekse tabii.