Teşekkür ederim hocam. Yeriniz varsa paylaşabilir misiniz Ankara'ya da yolum düşerse uğramak isterim yanınıza, şu an görev icabı Konya'dayım.
''...civataları gevşetmedikleri için trigeri gerdirirken dişliler kasılıyor özellikle vanos park pozisyonundan çıkarsa lokurtu ve titremeye yol açıyor en güzel triger değişim yöntemi krankı alltan egzantriği devirdaim tarafından kitledikten sonra iki dişli arasına konan dişlileri birbirine kitleyen aparatla oluyor bu şekilde triger kayışı gerdirilirken vanos dişlisi gergin kalmıyor.''
şeklinde yazdınız ya bu şekilde yapınca titreşim ve lokurtu dışında başka sorun olur mu ben motor kitlenmesinden falan korkuyorum açıkçası. Sente diyince karşımıza kötü senaryolar da çıkıyor.
-İlk çalıştırmada 1200 devirlerde araç titriyor, devir düşünce de rölanti normale binince ufak ufak titriyor ışıklarda falan. Eskiden de vardı ama arttı gibi hissediyorum.
-1. ve 2. viteste ayağımı gaza çok hafif dokundurduğumda araçta tekleme oluyor.
- Araçla yolda giderken ayağı gazdan çekip tekrar gaza basınca yığılma durumu arttı öne arkaya gidip gelmesi arttı. Yağ gibi değil böyle.
Acaba
@HONEY hocamın da dediği gibi motor kulaklarında da sorun olabilir mi
o da aklımı kurcalıyor açıkçası. dururken ayağımı gaza basıp çekince iyi sallanıyor ve titriyor araba