Triger seti ve devirdaim değişimi sonrası sesli çalışma. Sente ihtimali... (1.2 tsi 90)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Golfcu02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok teşekkür ederim hocalarım yorumlarınız için. Bugün yetkili servis ve Doğuş ile görüştüm. Araçla ilgili daha çözüm odaklı bir işlem yapılmasını talep ettim. Doğuş da servise bilgi verecek. Sesten de titreşimden de iyice bunaldım artık. Ses geçer diyoruz arabanın her tarafı zangır zangır titriyor. Bir tarafı çözelim derken iki taraf bozuluyor. Cumartesi götüreceğim aracı. Sorun senteyse ve yetkili servis bile sente için bu kadar uğraştırıyorsa ve beceremiyorsa yazık cidden.
Kesinlikle bu işin peşini bırakmayın hocam, o haliyle kullanmak gerçekten insanı kötü hissettiriyor. Araca da zarar veriyordur belki.

Kesinlikle bu işin peşini bırakmayın hocam, o haliyle kullanmak gerçekten insanı kötü hissettiriyor. Araca da zarar veriyordur belki.
Kesinlikle kötü hissettiriyor hocam. Dışarıya göre en az 2 kat fazla para veriyoruz sonrasında da yine uğraşıp duruyoruz maddi manevi olarak. Kendi işimize gücümüze mi odaklanalım arabanın sıkıntısına mı..

Yaptırdığıma pişman oldum diye servise de doğuşa da söyledim. Ses geçecek diyorsunuz da 3 günden mi 3 yıldan mı 5 yıldan mı geçecek dedim. Eskiden hafif titreme durumu olan araç şu an daha kötü durumda dedim. Merak etmeyin bakacağız ilgileneceğiz denildi. İnşallah bu son olur da rahatlarız.

Geri