Golf 7 sonradan takılma taiwan üretim led stop su alıyor

cesur5032

Yeni Üye
İsim
Cesur
Araç
Golf 7
Merhabana arkadaslar sadece bu taraf su alıyor sonradan 7,5 stop takımıştık arkasındaki sünger ve soket kısmını silikonladım hala almaya devam ediyor

Ekli dosyalar

• 83D77426-DB62-4519-B680-0DD8C30695F4.jpeg
    83D77426-DB62-4519-B680-0DD8C30695F4.jpeg
    232.4 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba suyu nereden aldığını tespit edip o kısma güzel bir şekilde Dyson çekin maalesef bu tarz ürünler sonrası böyle sorunlar oluyor ben de taktırdım LED stop bagajın içerisinden tesisatın geçtiği yerdeki plastik koruyucu kırılmış su alıyordu araç bagaj havuzuna erken fark edip güzel bir şekilde Dyson çektim şuan bir sıkıntı yok stobun sabitlendigi Demir 1 cm oynasa bile su alabiliyor o kısımları da kontrol etmenizi öneriyorum geçmiş olsun.

Upvote 0
Merhabana arkadaslar sadece bu taraf su alıyor sonradan 7,5 stop takımıştık arkasındaki sünger ve soket kısmını silikonladım hala almaya devam ediyor
Hocam genel de bagajı açtığında üst kısımda 2 adet plastikle kaplı kabloların oldugu yerden alıyoalr, oraya dyson iyice yaparsanız durur diye tahmin ediyorum, çevremde bu tip sorun yaşayanlar genel de ordan sorunu tespit ediyordu, orayı da kontrol edersin

Upvote 0
Merhaba suyu nereden aldığını tespit edip o kısma güzel bir şekilde Dyson çekin maalesef bu tarz ürünler sonrası böyle sorunlar oluyor ben de taktırdım LED stop bagajın içerisinden tesisatın geçtiği yerdeki plastik koruyucu kırılmış su alıyordu araç bagaj havuzuna erken fark edip güzel bir şekilde Dyson çektim şuan bir sıkıntı yok stobun sabitlendigi Demir 1 cm oynasa bile su alabiliyor o kısımları da kontrol etmenizi öneriyorum geçmiş olsun.
Merhaba sorunu çözebildiniz mi bende bugün böyle bir durumla karşılaştım sonradan stoplar takıldı onlardan mı oldu acaba bilemedim

Upvote 0

Geri