Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

servisle konuştum hocam, istediiniz zaman buraya gelin halledelim dediler.
muhtemelen temmuz ayında harekete gecerim diye düşünüyorum

sallamışlar inanma…

sana stopada gel hallederiz diyorlardı fiyat ve montaj bilgisi veremediler yanılmıyorsam…

bu difüzörün fiyatı bile belli değil sorsan kaç bin diye tamponsuz satılmıyor ama onada gel görüşelim derler herhalde hadi tamam desek, sipariş versen şuan zaten bunun almanyadan gelmesi servise en az 2.5-3 ay… eylülde teslim alırsın kaça patlar 80k…

bu arada 🧿 lar hazır ama aracı göremedik…

Çok şahane bir araba, Allah kaza bela vermeden keyifle binmeyi nasip etsin. Aynı renk ve aynı paket kombinasyonunda olan başka bir arabayı birkaç gün önce İzmir Sahilevleri'nde görmüştüm. Ben buradayım diyor, dikkat çekiyor ;)

Çok şahane bir araba, Allah kaza bela vermeden keyifle binmeyi nasip etsin. Aynı renk ve aynı paket kombinasyonunda olan başka bir arabayı birkaç gün önce İzmir Sahilevleri'nde görmüştüm. Ben buradayım diyor, dikkat çekiyor ;)
Ben de aynısını Alsancakta gördüm, dönüp tekrar baktırıyor gerçekten

Bana hiç denk gelmedi canlı olarak, @umut01 fotoğraf ekleyip araç hakkında izlenimlerini paylaşacaktı unuttu bizi😉

bu fiyata golf alan en büyük golftutkusudur.
şaka bir yana hayırlı olsun hocam araç acayip iyi duruyor. tek eksiği arka stoplar. o da dinamik kayar opsiyon stop olsa tadından yenmez.
bu fiayata hala değişmesi gereken yerler var mı gerçekten

bu fiayata hala değişmesi gereken yerler var mı gerçekten
Göreceli işte hocam herkesin kendi zevkine göre kararları olabiliyor. Kimi bu parayı 1.5 bir araca vermez kimisi beğenir alır. Üstüne para harcar.

Marka mı? Distribütör mü? Yüksek ötv mi? Ortadoğu şartları mı? Yoksa hepsi mi? Uzar gider.
Ama ben şundan eminim ekonomik olarak tepelere oynayabilseydik eğer hemen hemen çoğu forumdaşım r-line,gti,R modellerinden birini kapının önüne çekerdi.

Geri