Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vaaaay hayırlı olsun :)

Çok imrendiğim ama fiyatından dolayı asla almayacağım bı araba. Sonuçta 20 bin km de GTI da alınıyor. Tercih meselesi tabiki.

Teslim alınca iç detayların falan fotoğraf/videolarını bekliyoruz. Black edition falan nadir işler çünkü:)
çok teşekkürler :)
tabi ki aracın iç kısmını da buradan paylaşacağım

Hayırlı olsun hocam maşallah. Kazasiz belasiz sürüşler dilerim. Şu tornado kırmızı neden kalktı hala anlamış değilim :)

Zamanla uzun süreli kullanım deneyimlerinizi de paylaşırsanız şahane olur.
çok teşekkürler hocam,
style paketini kullkandıktan sonra bu araçı bende merak ediyorum açıkcası.
style 116 lıktı ama şimdi 150 ye binince mutlaka farklar olacaktır. mutlaka detaylı bilgiler vermeye çalışacağım hocam

Çok güzel görünüyor.
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğiyle.

Bu arada jantlar 10 numara, çok sportif görünüyor.

Hayırlı olsun hocam kendim almış kadar sevindim :) kırmızı renge zafım var golf bakarken çok istedim ama nasip olmadı...
Aracınızı teslim alır almaz kurban kesin plakaya tekerlere sürün yoksul insanlara dağıtın. bu tür renkli araçlar çok nazara geliyor en azından ben öyle inanıyorum. bundan önce 2020 sıfır demir mavi clio 5 im vardı üzerine toz kondurtmuyordum park halinde kaldırım taşı attılar ön cam değişen kaput sök tak boya... ağız tadıyla binemedim

0C64C9EA-F8C5-4BB5-8669-9ECD36526832.JPEG

özellikle discovery pro da tabela okuma çalışıyormu ve kadranda navigasyon görseli netliği nasıl olacak merakla bekliyorum…
Senin niyetin vardı abi takmaya vaz mi geçtin?
Çok güzel görünüyor.
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğiyle.

Bu arada jantlar 10 numara, çok sportif görünüyor.
Orjinal çıkma bulunsa düşünülmeden alınacak bı jant gerçekten çok güzel ya

Son düzenleme:
Senin niyetin vardı abi takmaya vaz

Orjinal çıkma bulunsa düşünülmeden alınacak bı jant gerçekten çok güzel ya
evet özellikle kırmızı araca siyah tonlar çok şık görünüyor ve yakışıyor

bu fiyata golf alan en büyük golftutkusudur.
şaka bir yana hayırlı olsun hocam araç acayip iyi duruyor. tek eksiği arka stoplar. o da dinamik kayar opsiyon stop olsa tadından yenmez.
Cidden . Paket ismi havalı ama stoplarda standart olanı sunmaları büyük eksiklik.

Hayırlı olsun hocam kendim almış kadar sevindim :) kırmızı renge zafım var golf bakarken çok istedim ama nasip olmadı...
Aracınızı teslim alır almaz kurban kesin plakaya tekerlere sürün yoksul insanlara dağıtın. bu tür renkli araçlar çok nazara geliyor en azından ben öyle inanıyorum. bundan önce 2020 sıfır demir mavi clio 5 im vardı üzerine toz kondurtmuyordum park halinde kaldırım taşı attılar ön cam değişen kaput sök tak boya... ağız tadıyla binemedim

0C64C9EA-F8C5-4BB5-8669-9ECD36526832.JPEG
evet hocam nazara bende inanıyorum :)
inşallah dediğiniz gibi olacak..

Hayırlı olsun. Yolda gelecek olan araçla mı anlaştınız ?

Hayırlı olsun. Yolda gelecek olan araçla mı anlaştınız ?
teşekkürler, hayır araç bayide. aracın parası 25 ine kadar faizdeydi açıkcası. aracın kaporasını verdim ve plakasını çıkardım. 25 inde geri kalanını verip aracı alacağım kısmetse..

teşekkürler, hayır araç bayide. aracın parası 25 ine kadar faizdeydi açıkcası. aracın kaporasını verdim ve plakasını çıkardım. 25 inde geri kalanını verip aracı alacağım kısmetse..
Showroom aracı olduğundan teslim alırken detaylı kontrol edersiniz. Bazı gezenler araçları iyi mıncıklıyor.

Geri