Merhaba, ben yabancı

tunahan33

Yeni Üye
İsim
Tunahan
Araç
Golf 2023 1.0 TSI Impression
26 yaşındayım. Mersin'in bir ilçesinde yaşıyorum. İlk aracım bu Golf. Çok memnunum. Bu sayfayı oluşturan ve yöneten, paylaşım ve destekleriyle yardımda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
2023 Golf 1.0 TSI Imression 43.XXX km
Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim ama henüz 2 aydır kullanıyorum 😊
IMG_20260329_154546.jpg

26 yaşındayım. Mersin'in bir ilçesinde yaşıyorum. İlk aracım bu Golf. Çok memnunum. Bu sayfayı oluşturan ve yöneten, paylaşım ve destekleriyle yardımda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
IMG_20260329_154546.jpg
Hoşgeldiniz iyi forumlar

Hoşgeldiniz eklemelerle güzel olacaktır araç şimdiden kolay gelsin

Hoşgeldiniz,
Keyifli sürüşler, keyifli forumlar dilerim

IMG_20260329_154546.jpg

Hoşgeldin aramıza…

İmpression aracınıza neler yapacaksınız mesela…

Hoşgeldin aramıza…

İmpression aracınıza neler yapacaksınız mesela…
Hoşgeldiniz,
Keyifli sürüşler, keyifli forumlar dilerim
Hoş buldum teşekkür ediyorum.

Katlanır ayna ve geri görüş kamerası düşünüyorum öncelikle.
Önceki sahibi yan sanayi park sensörü taktırmış. Onu orijinale çevirip manevra frenleme kazandırmak istiyorum.

Görünüş açısından siyah spoiler ve krom detaylı difüzör, jantı büyütmek istemiyorum konfora düşkünüm o yüzden jantı da siyaha boyarsam daha da bir şey eklemem ve değiştirmem diye düşünüyorum. Jant boyama konusu pek sağlıklı olmuyor galiba ama hevesimi alayım bir göreyim diye düşünüyorum. Örnek resmi yapay zeka ile oluşturdum.
Bir de kaliteli bir lastik alacağım. Üzerinde Dayton marka lastikler var. Konforu törpülüyor gibi..

Ekli dosyalar

• IMG_20260329_193117.jpg
    IMG_20260329_193117.jpg
    215.2 KB · Görüntüleme: 14

Önceki sahibi yan sanayi park sensörü taktırmış. Onu orijinale çevirip manevra frenleme kazandırmak istiyorum.

Görünüş açısından siyah spoiler ve krom detaylı difüzör, jantı büyütmek istemiyorum konfora düşkünüm o yüzden jantı da siyaha boyarsam daha da bir şey eklemem ve değiştirmem diye düşünüyorum. Jant boyama konusu pek sağlıklı olmuyor galiba ama hevesimi alayım bir göreyim diye düşünüyorum. Örnek resmi yapay zeka ile oluşturdum.
Bir de kaliteli bir lastik alacağım. Üzerinde Dayton marka lastikler var. Konforu törpülüyor gibi..

İlk mesajınız daki araç ile bu mesajınızdaki araç aynı değil mi…

Eski sahibi aracı sevmemiş…

Hoşgeldin

Manevra frenleme dünyanın en boş özelliği onun için yapıyorsan sadece yapma. 8.5 impressionda var benim daha ise yaradığını 1 kere gördüm, o da çok sayılmaz bence zaten duracaktım. Gereksiz devreye girdiğini ise en az 6 kez yaşadım. Bı kere yolun ortasında kaldım hatta (mazgal çukurundan geçerken aracın burnu aşağı bakınca asfaltı engel olarak algıladı çaktı beni olduğum yere 😂)

Hoşgeldin

Manevra frenleme dünyanın en boş özelliği onun için yapıyorsan sadece yapma. 8.5 impressionda var benim daha ise yaradığını 1 kere gördüm, o da çok sayılmaz bence zaten duracaktım. Gereksiz devreye girdiğini ise en az 6 kez yaşadım. Bı kere yolun ortasında kaldım hatta (mazgal çukurundan geçerken aracın burnu aşağı bakınca asfaltı engel olarak algıladı çaktı beni olduğum yere 😂)
Hoş buldum hocam.

Tamamen o özellik için yaptıracaktım o zaman hiç 20-30 bin masrafa girmeyeyim. Teşekkür ederim deneyimlerinizi aktardığınız için. 😊🙏🏻

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum. Tüm parayı araba alırken kullandığım için bütçem yok, o yüzden hiç araştırmamıştım. Çok faydalı oldu paylaşımınız. Sağ olun var olun mutlaka dikkat edeceğim😊

Kız arkadaşımın i20 sinde Dayton marka kışlıklar var. Benim golfteki hankook yazlık lastikler karda daha iyi gidiyor daytondan :)

Acilden değişim şart lastiklere. Fiyat performans olarak hankook öneririm, harika bir lastiktir.

Bütçeyi arttırırım diyorsanız Continental dir tavsiye.

Geri