Hoşgeldiniz iyi forumlar
Hoşgeldin aramıza…
İmpression aracınıza neler yapacaksınız mesela…
Hoş buldum teşekkür ediyorum.Hoşgeldiniz,
Keyifli sürüşler, keyifli forumlar dilerim
Hoş buldum teşekkür ediyorum.
Katlanır ayna ve geri görüş kamerası düşünüyorum öncelikle.
Önceki sahibi yan sanayi park sensörü taktırmış. Onu orijinale çevirip manevra frenleme kazandırmak istiyorum.
Görünüş açısından siyah spoiler ve krom detaylı difüzör, jantı büyütmek istemiyorum konfora düşkünüm o yüzden jantı da siyaha boyarsam daha da bir şey eklemem ve değiştirmem diye düşünüyorum. Jant boyama konusu pek sağlıklı olmuyor galiba ama hevesimi alayım bir göreyim diye düşünüyorum. Örnek resmi yapay zeka ile oluşturdum.
Bir de kaliteli bir lastik alacağım. Üzerinde Dayton marka lastikler var. Konforu törpülüyor gibi..
HoşgeldinHoş buldum teşekkür ediyorum.
Önceki sahibi yan sanayi park sensörü taktırmış. Onu orijinale çevirip manevra frenleme kazandırmak istiyorum.
Görünüş açısından siyah spoiler ve krom detaylı difüzör, jantı büyütmek istemiyorum konfora düşkünüm o yüzden jantı da siyaha boyarsam daha da bir şey eklemem ve değiştirmem diye düşünüyorum. Jant boyama konusu pek sağlıklı olmuyor galiba ama hevesimi alayım bir göreyim diye düşünüyorum. Örnek resmi yapay zeka ile oluşturdum.
Bir de kaliteli bir lastik alacağım. Üzerinde Dayton marka lastikler var. Konforu törpülüyor gibi..
Hoş buldum hocam.Hoşgeldin
Manevra frenleme dünyanın en boş özelliği onun için yapıyorsan sadece yapma. 8.5 impressionda var benim daha ise yaradığını 1 kere gördüm, o da çok sayılmaz bence zaten duracaktım. Gereksiz devreye girdiğini ise en az 6 kez yaşadım. Bı kere yolun ortasında kaldım hatta (mazgal çukurundan geçerken aracın burnu aşağı bakınca asfaltı engel olarak algıladı çaktı beni olduğum yere)
Çok çıplak duruyor...
Kız arkadaşımın i20 sinde Dayton marka kışlıklar var. Benim golfteki hankook yazlık lastikler karda daha iyi gidiyor daytondanHoş buldum teşekkür ediyorum.