bendede buna benzer ses vardı, kapı hoparlörüden geliyormuş, elinizle üstten hoparlör yerine bastırın ses gidicekmi, giderse sizdede aynı durum olabilir civataları gevşemiş veya daha önce işlem yapıldıysa kapıya hoparlör vidaları eksik takılmış olabilir.Arabada hiçbir trim sesi yotku birden bu zırıltı başladı. Torpido veya multimedya tarafından geliyo. Daha önce yaşayan oldu mu bu sorunu?
NERDEN GELDİĞİNİ BULMANIZ ZOR ses dolaşıyor sanki sağda oturuyorum soldan solda oturuyorum sağdan geliyor bismillah dedim kapı lastiklerinden başladım sonra da biraz ön konsoldaki trim yerlerine uyguladım ve özellikle de kapı döşeme ile saç aksamın birleşme yerlerine uyguladım büyük oranda gitti ses şu an çok rahatım bir kaç ay sonra tekrar uygularım kışın havaların soğuk olması da etkili lastik aksamlar soğukta sertleşiyor bir sebep te bu olabilir trim sesleri için ama uygularken kesinlikle silikon sprey kullanın wd40 olmuyor kullanılacak ürün silikon esaslı olmalı mutlakaİlk başta kapıdaki gözden geliyo sandım içine baktım hiçbir şey yoktu sonra torpido tarafında focuslandım kapıdan geliceğini çok düşünmedim. Dediğiniz şeyleri deniycem sonucu yazarım teşekkürler.