Golf 7 Trim sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir34

Yeni Üye
İsim
Emir ünveran
Araç
Golf 7 1.4tsi
Arabada hiçbir trim sesi yotku birden bu zırıltı başladı. Torpido veya multimedya tarafından geliyo. Daha önce yaşayan oldu mu bu sorunu?

bende golf 7.5 var bende de aynı sorun vardı.kapı lastiklerinin içini boğumun iç kısmını ıslak mendil ile güzelce temizledim kum toz minik taş benzeri parçalar çıkabiliyor bunların birbirine sürtmesi ile çıakn bir ses olabilir sonra aldığım silikon spreyi önce kapı lastiklerinin iç boğumuna daha sonrada dış yüzeyine sıktım sorum çok büyük bir ölçüde gitti.buradan bakabilirsiniz.lastik aksama uygulanacak spreyin silikon esaslı olması gerekir wd 40 yağlayıcı bir özelliği var buna dikkat edin.camlardan da ses geldiğini tespit ettim siyah bez bant aldım camın kapanırken dayandığı keçe gibi üst ksımdaki yere 2-3 adet küçük küçük bez bant parçaları yapıştırdım buda bayağı etkili oldu sanırım.tavsiye ederim.tüm bunları uygulamanız 15-20 dakikanızı alır.
https://oilmarkt.com/liqui-moly-sil...Txy8nao23CgZUjtxCKXPqIoL6P_1o2XzCBP8SgQ5rVtW0

Upvote 0
Hocam çok çok benzer bir trim bende de var @Emir34 . Bir üst yorumda @gkhnclk de belirttiği gibi kapı içinden geliyor gibi. Hareket halindeykengüvenli ve boş bir yolda sağ ön kapıyı kendinize çekerek test edebilir misiniz? Bende bunu yaptığımda ses kesiliyor. Eğer yoksa belirttiğiniz gibi torpido veya multimedya tarafından geliyor olabilir.

Upvote 0
İlk başta kapıdaki gözden geliyo sandım içine baktım hiçbir şey yoktu sonra torpido tarafında focuslandım kapıdan geliceğini çok düşünmedim. Dediğiniz şeyleri deniycem sonucu yazarım teşekkürler.

Upvote 0

Geri