70 günlük aracımda yaşadıklarım

1- manevra frenleme fonksiyonu çok rahatsız ederse menuden kapatabilirsiniz.

2- mükemmel bir özelliktir silecekler hep aynı tarafa yatmasın diye yer değiştirir.

3- sorun gibi duruyor. kablosuz şarj menuden kapatınca tekrar acılıyorsa servise gitmek mantıklı olabilir veya multimedia güç tuşuna ekran açılıp kapanana kadar basın belki düzelir.

Ani frenleme sistemi bazen tehlikeli olabiliyor. Geçenlerde önümdeki arabayı sollayayım dedim sollamaya çıkarken önümdeki araca biraz yaklaşmak zorunda kaldım ve kazık fren yaptı. Dikkat etmek de fayda var.

Ani frenleme sistemi bazen tehlikeli olabiliyor. Geçenlerde önümdeki arabayı sollayayım dedim sollamaya çıkarken önümdeki araca biraz yaklaşmak zorunda kaldım ve kazık fren yaptı. Dikkat etmek de fayda var.
Seat Leon 2015 stok araç kullanıyordum daha önce, sistem neredeyse hiç olmadığı için (sadece hız sabitleme vardı) her şeyi yapıyordum ani sollamalar dahil ama Golf’e geçtikten sonra bu bahsettiğiniz konu ve diğer sistemlerin sürüşe etki etmemesi için daha sakin kullanmaya başladım.
Önceden rallici gibi kullanmıyordum tabi ama örneğin önceden 5-10 mt ara bırakıyorduysam şimdi 10-15 mt bırakıyorum ki sistemler bi saçmalıklar yaşatmasın.. teknolojiye ayak uydurmaya çalışıyorum 😁

Geri