- İsim
- omer
- Araç
- Golf 8.5 1.5eTSI life
Yani şu paspas işini valla beceremedimİyi fırçalayamamışsınız gibi ama bir şey olmaz ya
Hocam senin bu paspasların hammaddesi sorunlu gibi.Yani şu paspas işini valla beceremedimkafaya taktığımdan değil ama o kadar uğraş verdim 15 dk falan ondan sonra yine böyle görünce şaşırdım
şarjlı matkap ile fırça uç alıp yapmak lazım herhalde bunu
Valla benim arkadaş da sahler aldı aynı benle beraber zamanda ama Opel Corsa için, onunki de temizlenmiyor.. bilemiyorum yarın sahlere soracağım bi ciddi merak konusu benim içinHocam senin bu paspasların hammaddesi sorunlu gibi.
Merhaba öncelikle paspaslarımıza sert fırça tarzı ürünlerle müdehale etmemeniz gerekmektedir, ağır kimyasallar kullanmamanız gerekmektedir. Temizliği için son derece basit halk dilinde Arap sabunu diye tabir edilen deterjanla baskı uygulamadan temizlemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca paspaslara direk basınçlı su makinelerininde direk temasından kaçınmanızı tavsiye ederiz, iyi günler dileriz...
Pasta cila atYani şu paspas işini valla beceremedimkafaya taktığımdan değil ama o kadar uğraş verdim 15 dk falan ondan sonra yine böyle görünce şaşırdım
şarjlı matkap ile fırça uç alıp yapmak lazım herhalde bunu
Ben böyle parkelerin üstüne koysam evden kovarlar beni
Pasta cila at
Ben böyle parkelerin üstüne koysam evden kovarlar benisert silgi gibi bir hammaddesi var bu paspasların
Arabanız r galiba siz koyabilirsiniz?bir sey olmaz hocam. paspaslarım parkeden değerli
![]()
yok hocam life araç. 2025 aralıkta 6 küsüre almıştımArabanız r galiba siz koyabilirsiniz?bu paspasları kaç paraya satıyorlar acaba?
Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.yok hocam life araç. 2025 aralıkta 6 küsüre almıştım
aynen şarf boş kalıyorGüle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
Herşeyin orjinali demişler cuk diye oturuyor ve kaliteli. Şaft keçesinin üstünü korumuyor sanırım