Paspas Temizliği

İyi fırçalayamamışsınız gibi ama bir şey olmaz ya
Yani şu paspas işini valla beceremedim 😂 kafaya taktığımdan değil ama o kadar uğraş verdim 15 dk falan ondan sonra yine böyle görünce şaşırdım 😄 şarjlı matkap ile fırça uç alıp yapmak lazım herhalde bunu

Yani şu paspas işini valla beceremedim 😂 kafaya taktığımdan değil ama o kadar uğraş verdim 15 dk falan ondan sonra yine böyle görünce şaşırdım 😄 şarjlı matkap ile fırça uç alıp yapmak lazım herhalde bunu
Hocam senin bu paspasların hammaddesi sorunlu gibi.

Hocam senin bu paspasların hammaddesi sorunlu gibi.
Valla benim arkadaş da sahler aldı aynı benle beraber zamanda ama Opel Corsa için, onunki de temizlenmiyor.. bilemiyorum yarın sahlere soracağım bi ciddi merak konusu benim için

Sahler’e sorduğumda aşağıdaki cevabı verdiler, beni tatmin etmedi.. Pazartesi günü bir daha arayıp darlayacağım.

Merhaba öncelikle paspaslarımıza sert fırça tarzı ürünlerle müdehale etmemeniz gerekmektedir, ağır kimyasallar kullanmamanız gerekmektedir. Temizliği için son derece basit halk dilinde Arap sabunu diye tabir edilen deterjanla baskı uygulamadan temizlemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca paspaslara direk basınçlı su makinelerininde direk temasından kaçınmanızı tavsiye ederiz, iyi günler dileriz...

Pasta cila at
IMG_1764.jpeg

paspasları eve çıkardık duşta yıkayıp odaya aldık
Ben böyle parkelerin üstüne koysam evden kovarlar beni;) sert silgi gibi bir hammaddesi var bu paspasların

Pasta cila at

Ben böyle parkelerin üstüne koysam evden kovarlar beni;) sert silgi gibi bir hammaddesi var bu paspasların
😁 bir sey olmaz hocam. paspaslarım parkeden değerli :)

yok hocam life araç. 2025 aralıkta 6 küsüre almıştım
Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
Herşeyin orjinali demişler cuk diye oturuyor ve kaliteli. Şaft keçesinin üstünü korumuyor sanırım

Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
Herşeyin orjinali demişler cuk diye oturuyor ve kaliteli. Şaft keçesinin üstünü korumuyor sanırım
aynen şarf boş kalıyor

Geri