- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Güzeldir elbet.
Alman, Fransız, düşük bir ihtimal yeni Çinli ekolü dışında düşünülmüyor gibi.
Seçenek için teşekkürler.
Güzeldir elbet.
Hayırlısı olsun. Bu km de enjektör temizliğine gerek yok. Doya doya keyfini çıkarsın 10 numara tercih.2023 Peugeot 508 GT karar verildi. Araç 27bin km de. Yetkili servis bakımlı
Dizel olduğu için bir öneriniz olur mu? Enjektör temizleyici vs
Lacivert denk geldi. Niyet Gri li bir şeydi nasip olmadı.
Teşekkürler, bayağı gönlü hevesi vardı. Nasip oldu. Ben ne zaman görürüm aracı bilmiyorum. O kadar baka baka merak başladı.Hayırlısı olsun. Bu km de enjektör temizliğine gerek yok. Doya doya keyfini çıkarsın 10 numara tercih.
Adblue ya dikkat edin yeterli. Onda da 2 taktiğe riayet edin sorun yaşamazsınız.
1-) Ucuza kaçıp petrollerde olan adblue tanklarından dolum yapmayın, opet veya yetkili servisin de kullandığı olan eurorepar marka adblue tercih edin.
2-)Adblue ışığını yakmadan üzerine ekleme yapın yoksa Adblue enjektörleri ve tankında kristal maddeler Adblue sistemini bozuyor.
Büyük ihtimalle aynı fiyatlara sahiptir hocam. Eurorepar dediğimiz marka Psa grubunun malzeme tedarikçisi mopar firmasına ait en güvenli liman olduğu için söyledim.Teşekkürler, bayağı gönlü hevesi vardı. Nasip oldu. Ben ne zaman görürüm aracı bilmiyorum. O kadar baka baka merak başladı.
Evet tanklarda ki sıkıntılı olduğunu duymuştum. Aklımda Opet veya Shell den almasını önermek vardı. Bidon şişe olarak. Yetkili servislerde ki benzinliktekilere göre fiyat olarak yakın mıdır?
Adblue ışığı yanmadan doldurulması ve max seviyesine gelmeyecek şekilde mi dolum öneriliyor?
Bilgiler için çok teşekkürler.Büyük ihtimalle aynı fiyatlara sahiptir hocam. Eurorepar dediğimiz marka Psa grubunun malzeme tedarikçisi mopar firmasına ait en güvenli liman olduğu için söyledim.
Işık yandı diye ahlar vahlar edecek bir durum yok zaten ışık yandığı an tankta nereden baksanız 5 litreden fazla Adblue olmuş oluyor. Dibine kadar düşürmemeye çalışın. Sadece sıkıntılı bir sistem olduğu için ekstra önlem almak gibi düşünün.
Yaklaşık tank kapasitesi 16-17 litre civarında. Aracın göstergesinde zaten aynı mazot göstergesi gibi Adblue göstergesi de var oradan takibini yaparak yavaş yavaş Adblue eklemesi yaparsınız. Depo Full olduğu an veya fullden bir tık aşağıda olması yeterlidir. Full olduğu an üzerine ekleme yapmayın atın şişeyi bagajda dursun.