@forzaGilles bence fransızların yaptığı tek iyi araba 106 GTi'dı..
205 GTI 1.6@forzaGilles bence fransızların yaptığı tek iyi araba 106 GTi'dı..
Son kasa 508 GT aldılararkadaş ne aldın acaba merak ettim
Kardeşime 2miyon 200bin bandına sedan ağırlıklı sıfır veya ikinci el araç bakıyoruz.
Aklında 2023 Peugeot 508 1.5 bluehdi GT ve 2022 DS9 1.6 Puretech mevcut. Sıfır olursa Jaecoo J7 aklında.
Fransızlardan kopamıyor gibi. Alman araçlara ikna etmekte zorlanıyorum. Daha çok donanımı tercih ediyor.
Mazota olası zam gündemde olduğundan da dizel araçlar artık değer kaybı mı? Genel olarak Fransız grubu ileride değer açısından bir kazanç sağlamaz gibi mi?(Bir Alman gibi prim yapmıyor diye düşünüyorum)
Corsa 1.2 Puretech kullanıcısı olduğundan bagajdan muzdarip.
F10 520i exevutive m sport. Soft bi yazılım 250 hp. Hem gösteriş hem lüks hem hız hem konfor. F30 40th year edition düşünülebilir. Kronik ufak tefek sıkıntıları var uyguna hallediliyor. F30dan golfe geçtim çok memnundum.Kardeşime 2miyon 200bin bandına sedan ağırlıklı sıfır veya ikinci el araç bakıyoruz.
Aklında 2023 Peugeot 508 1.5 bluehdi GT ve 2022 DS9 1.6 Puretech mevcut. Sıfır olursa Jaecoo J7 aklında.
Fransızlardan kopamıyor gibi. Alman araçlara ikna etmekte zorlanıyorum. Daha çok donanımı tercih ediyor.
Mazota olası zam gündemde olduğundan da dizel araçlar artık değer kaybı mı? Genel olarak Fransız grubu ileride değer açısından bir kazanç sağlamaz gibi mi?(Bir Alman gibi prim yapmıyor diye düşünüyorum)
Corsa 1.2 Puretech kullanıcısı olduğundan bagajdan muzdarip.