barabellum
Üye
hayırlı olsun. süreç toplam ne kadar sürüyor. bir de kuyruk va rmı, bekleniyor mu plaka, yoksa gidiyorsun sonra mı geliyorsun acaba.yeni plaka bastırdım sanki app plaka puntolar kalın kalın anlamadım ben bu işi
hayırlı olsun. süreç toplam ne kadar sürüyor. bir de kuyruk va rmı, bekleniyor mu plaka, yoksa gidiyorsun sonra mı geliyorsun acaba.yeni plaka bastırdım sanki app plaka puntolar kalın kalın anlamadım ben bu işi
1500 tl verdim geçen perşembe sipariş verdim bugün aldım bir tanıdık vasıtası ilehayırlı olsun. süreç toplam ne kadar sürüyor. bir de kuyruk va rmı, bekleniyor mu plaka, yoksa gidiyorsun sonra mı geliyorsun acaba.
Şoförler odasından bastırdınız değil mi hocam ?1500 tl verdim geçen perşembe sipariş verdim bugün aldım bir tanıdık vasıtası ile
evet şöförler odasına kayıtlı bir yerŞoförler odasından bastırdınız değil mi hocam ?
1 haftaya takılmadım da bunu ranta çevirip 850 tl olan resmi ücreti 1500 tl ye çıkardı fırsatçılar ona takıldım yazık ya.karaborsa genlerimize işlemiştanıdıkla 1 hafta sürmüş. çok uzunmuş.
1 Nisana kadar ceza yazmayacaklar sanırım.Pazartesi gittim, cumartesi gel al dediler. İnsanı zorla ceza yemeye sürüklüyorlar.
6 gün ne yapıcaz arabasız. Ne geçici kağıt verdi ne bişey.
Kullanmayacakmışım, öyle diyor….. neyse
Geçmiş olsun hocam.Pazartesi gittim, cumartesi gel al dediler. İnsanı zorla ceza yemeye sürüklüyorlar.
6 gün ne yapıcaz arabasız. Ne geçici kağıt verdi ne bişey.
Kullanmayacakmışım, öyle diyor….. neyse
Hocam ücret elden değil de banka üzerinden yatırılmıyor mu nasıl 850 yerine 1500 almışlar ben de takıldım şimdi.1 haftaya takılmadım da bunu ranta çevirip 850 tl olan resmi ücreti 1500 tl ye çıkardı fırsatçılar ona takıldım yazık ya.karaborsa genlerimize işlemiş