App Plaka Bilgi Alışverişi [Ana Konu]

hayırlı olsun. süreç toplam ne kadar sürüyor. bir de kuyruk va rmı, bekleniyor mu plaka, yoksa gidiyorsun sonra mı geliyorsun acaba.
1500 tl verdim geçen perşembe sipariş verdim bugün aldım bir tanıdık vasıtası ile

Pazartesi gittim, cumartesi gel al dediler. İnsanı zorla ceza yemeye sürüklüyorlar.
6 gün ne yapıcaz arabasız. Ne geçici kağıt verdi ne bişey.
Kullanmayacakmışım, öyle diyor….. neyse

Pazartesi gittim, cumartesi gel al dediler. İnsanı zorla ceza yemeye sürüklüyorlar.
1 Nisana kadar ceza yazmayacaklar sanırım.

Yazılan cezalar iptal edilmiş. Doğru veya yanlış yapmak umurlarında değil. Tek baktıkları şey seçim olursa oyları nasıl etkiler :)

Geçmiş olsun hocam.
Plakasız araç kullanma cezası da 46 bin tl imiş.

Bu 6 gün araç acil lazımsa, bir yerden app plaka yaptırın nasıl olsa 1 Nisan a kadar ceza yazmayacaklar.

App plaka basan yerler de şok olur, abi herkes appyi çıkartıyor sen niye app istiyorsun ki şimdi ? Diye

Ekleme: Gerçi cumartesi diyorsunuz, kalmış 3 gün şurada...

1 haftaya takılmadım da bunu ranta çevirip 850 tl olan resmi ücreti 1500 tl ye çıkardı fırsatçılar ona takıldım yazık ya.karaborsa genlerimize işlemiş
Hocam ücret elden değil de banka üzerinden yatırılmıyor mu nasıl 850 yerine 1500 almışlar ben de takıldım şimdi.
Noter 421 tl alıyor, şoförler odası 850 tl diye biliyorum ben

Yazılan cezalar iptal edilmiş. Doğru veya yanlış yapmak umurlarında değil. Tek baktıkları şey seçim olursa oyları nasıl etkiler :)

Geri