1.5 Etsi Yoğun Trafik Sonrası Motordan Gelen Ses

Daha önce geldiğimde aracı bırakmam gerektiği için işlem yaptırmadım sonra gelirim diye. Bugün tekrar geldim aracı bırakıyorum 3-4 gün kalacakmış sorunun krank keçesi olduğunu düşünüyorlar ve bu parça daha önce değiştirilmiş başka bu tarz gelenlerde. Şimdi süreç olarak Almanya’ya bildirim vs ve parça değişim onayı detayları. Tabi bu şimdilik tahmin yorum. Aracı önümüzdeki hafta aldığımda tekrar bildireceğim. Sorunu yaşayanlar bence kesinlikle gelsin ve bildirsin. Ayrıca daha önce uzay ve esenyurtta yaptıranların yaptığı genişletme işleminin sağlıklı olmadığını daha önce T-Roc’larda başka problemler yarattığını belirttiler.
Krank keçesi mi ?
Çok şaşırtıcı

Uzay Oto bunu doğrulamadı. Krank keçesi ile ilgili bir bilgilendirme olmamış.

Bakalım ne çıkacak.

Krank Keçesi çok saçma geldi bana…

Arızanın nereden geldiğini bilmeden dört gün araç kalması ne yapacaklar motorumu indiricekler aracınız kobay olacak gibi duruyor umarım sorunsuz alırsınız…

Eğer sorun o ise Almanya genel bir geri çağırma yapar…

Ben aynı sorunu Avekte danışmanıma sorduğumda evet sorun oradan bize getirseydin de hallederdik bildiğimiz sorun demişti…

Hayırlısı daha neler çıkacak acaba soğumaya başladım gibi hafiften…

nerdeyse bu motorlu her aracta olan sorun. krank olursa büyük problem olur. sanmıyorum böyle olacağını. garip seslere sahip bir motor bu ya

nerdeyse bu motorlu her aracta olan sorun. krank olursa büyük problem olur. sanmıyorum böyle olacağını. garip seslere sahip bir motor bu ya

Bende sanmıyorum, eski mesajlarda yazıyor zaten hava filtresine giren kabloyu çıkarıp elinle kapatıyorsun sorunun kaynağı tespit ediliyor uzayda patron göstermişti banada, kaldıki krank keçe sorunu demek bu motora sahip yüzbinlerce aracı geri çağırma demek ben ihtimal vermiyorum…

Bende sanmıyorum, eski mesajlarda yazıyor zaten hava filtresine giren kabloyu çıkarıp elinle kapatıyorsun sorunun kaynağı tespit ediliyor uzayda patron göstermişti banada, kaldıki krank keçe sorunu demek bu motora sahip yüzbinlerce aracı geri çağırma demek ben ihtimal vermiyorum…
vw de sorun var. 2 yıllık motor bu. hiç mi geri çağırma yapmazsın sorunu tam tespit etmezsin. saçmalık

Krank keçesini değiştirmek orjinal dişe kanal tedavisi gibi bişey olur
orjinali gibi olmaz fabrikanın ilk montajladığı gibi olmaz takılan parça ne kadar düzgün takılabilir soru işareti
Ben keçeye ihtimal vermiyorum
Evo2 için dünya geneli bu şekilde bir durum servis bülteni de yok

4 silindir motora heves edip 8.5 kasa piyasasını takibe başlamıştım. Favori ilanların ne süreçte satıldığını takip ederken para ayarlamaya çalıştığım bu süreçte bu haber çok mükemmel oldu !!!

4 silindir motora heves edip 8.5 kasa piyasasını takibe başlamıştım. Favori ilanların ne süreçte satıldığını takip ederken para ayarlamaya çalıştığım bu süreçte bu haber çok mükemmel oldu !!!
Bence bu vazgeçirmemeli sizi, sorun zaten hava kutusunda olduğu bulunmuştu. Şimdi yeniden niye tantana oldu ben anlamadım.

@metinkar senin araçta düzelmedi mi ses

Bence bu vazgeçirmemeli sizi, sorun zaten hava kutusunda olduğu bulunmuştu. Şimdi yeniden niye tantana oldu ben anlamadım.

@metinkar senin araçta düzelmedi mi ses

Bende sorun yok, benim sorunum çözüldüğünü yazmıştım, krank falan sallamışlar bence…

Bende sorun yok, benim sorunum çözüldüğünü yazmıştım, krank falan sallamışlar bence…
Bence de, sana yaptıkları işlem sorunu çözüyor. Konu niye böyle saçma bı hale geldi anlamıyorum. Krank keçesi olsa vw bomboş oturur mu zaten herkesi geri çağırır

Ayrıca daha önce uzay ve esenyurtta yaptıranların yaptığı genişletme işleminin sağlıklı olmadığını daha önce T-Roc’larda başka problemler yarattığını belirttiler.
Bu servisler birbirleri ile bir şey yarıştırmıyorsa, uzun vadede problem yaşayan olduysa onun için böyle bir şey yapıyor olabilirler mi ?? Uzun vadede yorumlamak gerekiyor biraz da.

@Brk34 @metinkar

Bence de, sana yaptıkları işlem sorunu çözüyor. Konu niye böyle saçma bı hale geldi anlamıyorum. Krank keçesi olsa vw bomboş oturur mu zaten herkesi geri çağırır

Aynen krank diyen servis eğer gerçek ise herkes aracının anahtarını teslim etsin zaten…

Bu servisler birbirleri ile bir şey yarıştırmıyorsa, uzun vadede problem yaşayan olduysa onun için böyle bir şey yapıyor olabilirler mi ?? Uzun vadede yorumlamak gerekiyor biraz da.

@Brk34 @metinkar

Bu arızadan dolayı gelenleri bütün servisler biliyor alamanyaya bildirmişlerdir herhalde sisteme girince görmeleri lazım, krank işin içine girerse herkes motoru eline alır , vw herhalde değişim der tamir der bizde gider mahkemeye ayıplı mal sattılar deriz, kendileri söyledi para iadesi deriz:)

İsteyen vazgeçebilir 3 silindir ve yağlı kayış seçenekleri var evo2 evo’dan sonra hatalarından arındırılmış şekilde 2022 den bu yana çiçek 💫

Geri