1.5 Etsi Yoğun Trafik Sonrası Motordan Gelen Ses

İsim
Anıl
Araç
Golf
Herkese merhaba,

Henüz 2 aylık 2800 km'deki aracımın motorundan yoğun trafikteki sürüş sonrası aşağıdaki videoda kayda almaya çalıştığım ses (kuş ötüşü gibi bir ses) geliyor. Ses bana çok normal hissettirmedi, kayıştan geldiğini düşünüyorum.

Bu ses yalnızca yoğun ve dur kalklı trafikte yaklaşık 1 saat sonra gelmeye başlıyor. Bu hafta içerisinde servise götüreceğim aracımı, hem benzer durumu yaşayanlara örnek olması hem de görüşlerinizi almak için paylaşmak istiyorum.

Herkese güvenli sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Henüz 2 aylık 2800 km'deki aracımın motorundan yoğun trafikteki sürüş sonrası aşağıdaki videoda kayda almaya çalıştığım ses (kuş ötüşü gibi bir ses) geliyor. Ses bana çok normal hissettirmedi, kayıştan geldiğini düşünüyorum.

Bu ses yalnızca yoğun ve dur kalklı trafikte yaklaşık 1 saat sonra gelmeye başlıyor. Bu hafta içerisinde servise götüreceğim aracımı, hem benzer durumu yaşayanlara örnek olması hem de görüşlerinizi almak için paylaşmak istiyorum.

2 aylık araç. direkt servise gidin. kuş ötmesi gibi olan ses normal değil. kayış sesi olabilir.

Herkese merhaba,

Bana gergi rulmanı gibi geldi kulaklıkla dinledim özellikle

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aşağıdaki video da ortalama trafikli 1 saat sürüş sonrası çektiğiö videoyu. Bahsettiğim kuş ötme sesi bir tık daha az gibi ama yine de var gibi, belki de psikolojik olarak duyuyorum😅.

Servis gorusmem sonrasi konuya dair gunxelleme eklerim.

Geri