Güzergah
Düzce-Antalya-Fethiye-Dalyan-Köyceğiz-Marmaris-Datça-Düzce
Seninki direk canavar usta, 5 silindir sesi paylaşırsan dinleriz amaŞimdi bana şehiriçi 8.7 ortalamalı 2.4lük motorun görüntüsünü paylaştırmayın![]()
Altın değerinde tavsiyeler için teşekkürler ne şanslıyızki Knidos'a gittik fotoğraflardan biri oranın otoparkındanŞimdi bana şehiriçi 8.7 ortalamalı 2.4lük motorun yakıt tüketimi görüntüsünü paylaştırmayın
Şaka bir yana, verimli ortalamalar ve konu gibi konu. Uzun yol ve yakıt tüketimi, bayılırım. Elinize sağlık @Yigitant
Harika rota @Bjenige. 2-3 yıldır, her yıl yaptığım ve her fırsatta (maalesef genelde yılda 1) yapmak için iple çektiğim yollar. Hele de forumdan Köyceğiz'i bilen birini görmek daha da mutlu ettiHenüz gitmediyseniz, Datça'ya kadar gitmişken ucundaki Knidos'a da gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Badem tarlaları arasından kıvrılan manzaraları yollar... burnumda tütüyor.
Dün akşam 5 kişi sürekli frenli yolculukta bile 4.5 yaktı. Dikkat etsem 4 olurdu gerçekten mükemmel.Clio 1.0 tce cüssesine göre düdük bir tüketim vermiş (6,1)
Yeni clio 6 daki 1.2 tce nin daha fazla yaktığı söyleniyor (6,5 olur)
Alemin benzinli en az yakanları ezelden beridir tsi lardı zaten.
Sonuç:
Evinden sarjı olmayan oturup tsi+etsi lara şükür edecek devam edecek .
Gidiş dönüş toplam mesafe ve yakıt tüketimim bu şekilde olduBMW G60-GOLF 8.5-CLIO 1.TCE Uzun Yol Yakıt Tüketimi
Yakıt tüketimiyle alakali üç araç hazır yol yapiyorken ufak bir video çekeyim dedim. Golf yakı tüketimi olarak gerçekten çok iyi![]()
Yani burda ne kadar kasmadığın da önemli.Ben gibi keyifli hiç tüketim kasmadan gözü anlıkta olmayan biri kaç yakar şehir içi ?
8 kesin görür bence
İşte ben 40 bin km ortalamam 9 civarıdır. bazen diyorum benim araçta mı sorun varBugüne kadar kullandığım golf araçlarımda (2000 model golf 4 ten 2024 model golf 8,5 a kadar), 9 litrenin altına hiç inemedim şehir içi ve dışı karışık olmak üzere, daha doğrusu dikkat de etmedim diyebiliriz, ortalamayı bu kadar optimum tutturan arkadaşları tebrik ediyorum.
Önce size aferin.Gidiş dönüş toplam mesafe ve yakıt tüketimim bu şekilde oldu