- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Castrol ‘ü mutlaka güvenilir bir yerden temin ediniz,- 0W-20 yağ kullanan araçlarda (sakin sürüş tarzına sahip) olan arkadaşlar 8-10 bin km’de yağı değiştirmesi,
10bin km gelince kesin değiştireceğim bunda kararlıyım.
Normalde ben sakin kullanırım lakin bizim delikanlı benim gibi değildir muhtemelen…
- Aracı Avek ‘te bakıma sokuyorsanız, Avek hatırladığım kadarıyla Castrol kullanıyordu, bu sene fazla yol yaptığım için yağı 1 kez dışarda değiştircem dediğinizi hatırlıyorum, Avek ‘in güncel olarak bakımlarda hangi marka yağ kullandığını öğrenin,
Evet geçen gün Fatih usta ile görüştüm 20bin km olunca araç yağı değiştireceğiz.
Avek hala Castrol kullanıyor…
- Yani şunu demek istiyorum, dışarda Liqui Moly alıp değiştireyim dediğiniz için, Siz dışarda Liqui Moly aldınız sanayide değiştirdimiz, sonra bakım zamanı geldi yetkili serviste bu sefer Castrol marka yağ ile değişmiş olacak, bu döngü sonucu araba sürekli farklı marka yağlar kullanılmış olacak,
Bunu Fatih usta dedi ve servisteki yağ markasından devam etme kararı aldık…
Castrol Edge LL IV 0W-20 ok…
Sanırım Castrol ‘de bir süredir sahteciliğe karşı yağın kapağını açtığınızda kapağın iç kısmında bir yerlerde QR kod (kare kod) koymaya başlamış, telefon kamerasıyla bu kare kodu okutarak orjinallik sorgulaması yapılabiliyormuş diye duymuştum.