Golf 8.5 İlk Yıl Bakımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Ankarada Karadeniz filtre ile görüştüm mann yetkili bayisi. Bizim hava filtresi ellerinde bayadır yokmuş filtron önerdi. Mannın Filtronu bünyesine aldığını söyledi. Orjinal ürün bulmak zorlaştı Ankarada Mann satan başka yer var mı?

Bugün Ankarada Karadeniz filtre ile görüştüm mann yetkili bayisi. Bizim hava filtresi ellerinde bayadır yokmuş filtron önerdi. Mannın Filtronu bünyesine aldığını söyledi. Orjinal ürün bulmak zorlaştı Ankarada Mann satan başka yer var mı?

Ankara değil yer lakin hep buradan alıyoruz…

@omer hatırlattığı için üç tane yedek aldım biraz önce polen filtresi… hava filtresi için KN ne geçeceğim…

Ankara değil yer lakin hep buradan alıyoruz…

@omer hatırlattığı için üç tane yedek aldım biraz önce polen filtresi… hava filtresi için KN ne geçeceğim…
KN benimde aklımda var abi. Hatta bi tanıdık bu işi yapıyor

İvediğe, Şaşmaza, Ostime git bulursun. Mann satan yerden çok ne var. Sadece merdivenaltı yere gitmeyeceksin. Ben İvedikteki parçacımdan aldım mesela.

Sitesine girince bayii isimlerini vermiş…

IMG_4234.jpeg
IMG_4235.jpeg
IMG_4236.jpeg
IMG_4237.jpeg

Güvenilir yedek parçacı yok
Sanayide ömrünü geçiren birisi olarak yazıyorum ben yalnız. Boş atmıyorum. Evet sanayide neler döndüğünü de çok iyi biliyorum.

Size yer ismi vereyim aracınız Vag veya Psa grubu ise İvedikte özçelikler oto var. Hem fiyat konusunda hem de esnaflık konusunda iyilerdir. Parça teminini hep oradan yaparım. Aracımın son bakımını kendim yaptırdığım için malzemeleri kendim aldım. Malzemelerin orijinallik barkodunun fotoğrafını ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_6722.png
    IMG_6722.png
    257.5 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_6702.jpeg
    IMG_6702.jpeg
    75.7 KB · Görüntüleme: 6
Teşekkürler herkese konuyu tamamlayayım…

Çok yere baktım giderek, rakamlar enteresan yüksek bende baktım en ucuz hangi satıcı ise aşağıdaki ürünü aldım montajını yaptım…
Beklentimin üstünde sağlam ve kaliteli…

IMG_4231.jpeg

Bu aldığım 30bin km ikinci yıl bakım teklif formu burada dursun zamanı gelince kaç ayda ne kadar zam gelmiş görelim…

Nisan 2026
IMG_4230.jpeg
Torx tornavida almışsınız, ama filtreleri serviste değiştirmişsiniz?

Bence almalısınız KN daha da filtre derdiniz olmaz arabanız nefeslenir.

Geri