bu hafta sonu 1.5 tsi aracımın bujilerini değiştireceğim yağ ve yağ filtresi ile beraber bakalım çalışma konusunda bir rahatlama sessizleşme olacak mı izlenimlerimi yazacağım
30 binde 1 değişmesi gereken bujiyi ben yaklaşık 45 bin km de değiştirdim. Pek bir farklılık hissedemedim açıkçası, normal bildiğimiz çalışma stili ile devam ediyordu. Ama içinden çıkan bujilerin durumu iyi değildi değişme zamanının geçtiği çok bariz belli oluyordu.Ben bujileri degistirdim 1.0 tsi araba harika oldu rahatladi resmen.Ngk iridyum disardan aldim ama guvendigim vw yedek parcacisindan.Disarda ustayla degistirdik on numara oldu.
30 binde 1 değişmesi gereken bujiyi ben yaklaşık 45 bin km de değiştirdim. Pek bir farklılık hissedemedim açıkçası, normal bildiğimiz çalışma stili ile devam ediyordu. Ama içinden çıkan bujilerin durumu iyi değildi değişme zamanının geçtiği çok bariz belli oluyordu.
Araba kaliteli olduğu için hissetmiyor olabiliriz abiBende 60.000 km de yetkili serviste degistim ayni sekil fark hissetmedim
Cikanlari araca birakmamisti dogus Maslak durumu nasildi hic fikrim olmadi
Avekten fiyat aldım pazartesi günü buji değişimi yaptırıcam örnek olsun diye listeyi buraya bırakıyorumHerkese merhabalar tekrardan, hayırlı ramazanlar dilerim. An itibari ile İstanbul Uzay Ww yetkili servisinde bujilerimi yeniletmiş bulunuyorum. Dün aradığımda 7 küsür fiyat çıkıyor %30 indirimle 4800'lere geliyor demişti temsilcim. İşin absürt tarafı nette orijinal vag grubu buji sadece 5032 tl bir sitede, bir de onu taktırma ücreti var, insanlar neden yetkili servise gitmesin ki o zaman ilginç. Ek'te belirttiğim 150.000km'dir değişmeyen ilk bujileri.
Değişim fiyatı: 2250 tl
Bujiler: 3533 tl
silikon pasta 20g : 191 tl
normalde slikon pasta yoktu abi çıkaramadık mecbur kullandık dedi.
Vel hasıl kelam küçük değişimlere sanayiye uğramaya hiç gerek yok ama mesela kavrama seti ve volant değiştirmeyi düşünüyorum. Esenyurt yetkili servisi aradığımda bana 90.000 tl parça 42.000 tl işçilik parası çıkıyor efendim dediler. Şimdi bunu sanayiyede bildiğiniz ustaya yaptırmayı anlarım fakat buji değişimi gibi ne biliyim küçük şeyleri dediğim gibi hiç sanayiye uğramaya gerek yokmuş.
Forumda yardımcı olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Tekrardan hayırlı ramazanlar.
Biraz pazarlık yapın hocam işe yarıyor haberiniz olsun.Avekten fiyat aldım pazartesi günü buji değişimi yaptırıcam örnek olsun diye listeyi buraya bırakıyorum
Değiştirdin mi ustam, ne yaptın ?Avekten fiyat aldım pazartesi günü buji değişimi yaptırıcam örnek olsun diye listeyi buraya bırakıyorum
yok hocam haftaya değişim yaptıracağımDeğiştirdin mi ustam, ne yaptın ?
5.107 ₺ ye bağladım fiyatı haftaya değişim yaptıracağımBiraz pazarlık yapın hocam işe yarıyor haberiniz olsun.
Ne gibi hissayarları vardı kral benimde zamanı geldi galibaBen bujileri degistirdim 1.0 tsi araba harika oldu rahatladi resmen.Ngk iridyum disardan aldim ama guvendigim vw yedek parcacisindan.Disarda ustayla degistirdik on numara oldu.