Merhaba herkese, şimdiye dek oldukça yararlı içerikler ve kafamdakine benzer modifiyeler gördüm ancak kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Hepimizin kabul ettiği üzere araç donanım olarak en dolu orta paket golf olsa da dış görünüş olarak bence geride kalıyor. Life paket aracımı style görünüme yükseltme düşüncesi çok ağır basıyor bu nedenle başlıca style jant, krom detaylar ve cam filmi gibi noktalardan başlamayı düşünüyorum. Renk yunus grisi olduğu için de krom rengi detaylar daha hoş olur diye düşünüyorum
Tavsiye ve önerilerinize oldukça açığım style difizör ve krom çitalar oldukça hoşuma gidiyor ama nereye güvenip alabilirim kendim kolaylıkla takabilir miyim emin değilim. Jant için ise orijinal olması benim için önemli temiz bi 2’ elde nelere dikkat etmek faydalı olur sizce
Tavsiye ve önerilerinize oldukça açığım style difizör ve krom çitalar oldukça hoşuma gidiyor ama nereye güvenip alabilirim kendim kolaylıkla takabilir miyim emin değilim. Jant için ise orijinal olması benim için önemli temiz bi 2’ elde nelere dikkat etmek faydalı olur sizce