Golf 8.5 life yunus gri aracımı güzelleştirmek istiyorum

İsim
Cemal
Araç
Golf 8.5
Merhaba herkese, şimdiye dek oldukça yararlı içerikler ve kafamdakine benzer modifiyeler gördüm ancak kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Hepimizin kabul ettiği üzere araç donanım olarak en dolu orta paket golf olsa da dış görünüş olarak bence geride kalıyor. Life paket aracımı style görünüme yükseltme düşüncesi çok ağır basıyor bu nedenle başlıca style jant, krom detaylar ve cam filmi gibi noktalardan başlamayı düşünüyorum. Renk yunus grisi olduğu için de krom rengi detaylar daha hoş olur diye düşünüyorum

Tavsiye ve önerilerinize oldukça açığım style difizör ve krom çitalar oldukça hoşuma gidiyor ama nereye güvenip alabilirim kendim kolaylıkla takabilir miyim emin değilim. Jant için ise orijinal olması benim için önemli temiz bi 2’ elde nelere dikkat etmek faydalı olur sizce

Sadece fikrimi belirtiyorum ancak Life dan Style'e pek bir anlam ifade etmez bence. Rline falan olsa belki uğraşmaya değer.

Yada Life, Style olayını unutun. Güzel bir jant/lastik, Cam filmi, belki arkaya küçük ince bir difüzör olur. Yan aynaları kaplama ya da kapak olur. Bir de bir kaç araçta gördüm ön tampona ızgara kenarlarına Rline benzeri garnitürler yapıştırıyorlar. Ön kısmı biraz daha dolu gösteriyor.

Evet haklısınız ben de ilk olarak R line gibi bir uğraş düşündüm ancak çakma Rline görüntüsünden çekiniyorum bazen çok sırıtabiliyor özellikle çok detay istiyor olması ve maliyeti de cabası tabi. Ancak dediğiniz gibi life/style ayrımı yapmadan adım adım uyumlu gitmek daha sağlıklı olabilir. Tavsiye ettiğiniz bir site yada yer var mıdır alışveriş için opsiyon çok olduğundan güvenmesi çok zor geliyor. Örneğin vagmarket nasıldır bayağı bi ürün var

Türkiye de olmadığım için bir yer tavsiye edemem ancak bu konularda, bildiğim kadarıyla metin, atesci, backup gibi arkadaşların tecrübeleri oldukça fazla. Konuyu gördüklerinde katkı sağlayacaklardır umarım.

Geri