ANA KONU

Uzun zamandır foruma giremiyordum, bu güne nasip oldu artık yeni yılda yine eski aktifliğimize döneriz inşallah :)

@Alpyaman 5500 sadece ön tampon için çok ben arabayı gti yapmak istediğim için gti kit fiyatı almıştım içinde spoiler marşpiyel difizör tampon boyama ve takması dahil yarın r içinde fiyat alırım .

Golf 7 highline kauçuk paspas için doğuş oto orjinali (400tl) dışında havuzlu alternatif tavsiye edebileceğiniz var mı ?

Herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım. 

Bir de aklımı kurcalayan bir sorum var 

Golf 7.5 1.6 TDI yi verip Tucson 1.6 benzinli alsam mi acaba ? Kullanan veya bu araç hakkında bilgisi olan var mi?

@kerimaslan27 Hocam 1.0 dsg comf.sifir Golfumu almadan önce çok incelemistim tucsonu.Araba çok güzel heybetli fakat içinin her yeri cok çok kalitesiz plastik tamam Golfunde plastik ama tucson kadar degil.Tek alternatif büyük olmasi.Kullanilan malzeme kesinlikle Golfle kiyaslanmaz.Yakitta da cok yakar bahsettiniz araç.2.elide Golfun yaninda esamesi okunamaz.Bence uzak durun hazir elinizde dizel Golf varken küçük altin misali satıyorum deseniz aninda satilir😉

@fanajal sağolun hocam bir kaç yıl daha golfe bineyim ben 😃 memnunum araçtan ama iste insanoğlu Bir seye  sahip olmadan önce çok değer verir sahip olduktan sonra değersizleşir. 🙏🏻 😅

@kerimaslan27 Dostum mesela Golfu almadan önce hyundai elantra yeni olanindan ondan alacaktim gittik bayiye araba süper dışı ya icine bindim direksiyon 90 larin direksiyonu koltuklar vs.Ya dedim bu aracın içi neden boyle disi güzel içi...Keske dışı kadar içinede bu kadar özen gösterilse.Hyindainin genel araçları böyle.Bencr elinizdeki Golf çok güzel.Satarsaniz bundan sonra Audi A4 olabilir yeni a180 olabilir hatcback sinifinda... Şahsi görüşüm arabanin ic mekaninda vakit geçirdiğimiz için içine daha fazla önem veriyorum.

Herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım. 
Bir de aklımı kurcalayan bir sorum var 
Golf 7.5 1.6 TDI yi verip Tucson 1.6 benzinli alsam mi acaba ? Kullanan veya bu araç hakkında bilgisi olan var mi?
Hocam bende @fananjal hocaya katılıyorum elinizdeki ata lirayı verip takı seti almayın.Kullanmadım ama yutubırlardan izlediğim kadar yakıt konusunda şok olabilirsiniz.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fanajal @slck hocam Araç dıştan çok heybetli ve kaliteli duruyor ama o iç kalite ve yakıt konusundan dolayı vaz geçtim. Değerli görüşlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. 

@DuzboruDownpipe bcm ve gateway hakkında bilgim yok fakat otomatik klima için ayrıca sensörler lazım diye biliyorum . Ön cama takılan nem sensörü midline için tesisat lazım belkide cam değişebilir , iç mekana sıcaklık sensörleri lazım .

Geri