ANA KONU

Araçlarının bagajındaki stepne altına bakanınız oldu mu? Bagajlar çayır çayır su almakta yine bir üretim hatasıyla karşı karşıyayız bu tip sorunu garanti dahilinde/garanti süresi geçmiş yetkili servisle çözen forum ahalisi oldu mu acaba ne gibi aksiyon alınıyor? 

Selamlar, daha fazla arkadaşın yararlanabilmesi için bilgilerinize :)  

Daha önce 7.5’da bu sorunu yaşayan oldu mu? 2 gündür hiçbir şekilde farı buğusuz görmedim, servis danışmanıma durumu gösterdim, bakım yakın olduğu için bakım zamanı bir çözüm üretilecek. Nasıl bir yol izlenmeli? Öncelikli talebim bu durum karşısında far değişimi olacak gibi, gördükçe arabadan soğuyorum resmen.

56024C7F-3BAC-4688-A9B5-66DA5C9E2E59.jpeg

Daha önce 7.5’da bu sorunu yaşayan oldu mu? 2 gündür hiçbir şekilde farı buğusuz görmedim, servis danışmanıma durumu gösterdim, bakım yakın olduğu için bakım zamanı bir çözüm üretilecek. Nasıl bir yol izlenmeli? Öncelikli talebim bu durum karşısında far değişimi olacak gibi, gördükçe arabadan soğuyorum resmen.

Ekli dosyayı görüntüle 18368
Hava Kanalları tıkalı olabilir hocam. Çözülmezse en doğal hakkınız.

Merhabalar arkadaşlar, formda yeniyim,2017 model golf 1.0 TSİ comf, aracım var, aracımda park ederken fren yapma özelliği yok( park sensörünün freni). 7,5 larin hepsinde yok mu ki acaba?

İyi akşamlar arkadaşlar...
Arabamda dashcam var, bilindiği üzere bu dashcam'lar sadece kontak açıkken kayda başlar ve kontağı kapattıktan sonra ki bi 15 saniye daha kaydeder ve kapanır. Benim elimdeki Apeman C570'in şarjı biraz sıkıntılıydı başından beri yani tam dolu olmasına rağmen kontak açık değilse şarjı az olarak gösteriyor ! Araç park halindeyken herhangi bi sarsılmada (yada çarpmada) direkt kayda geçmesi gerekiyor e ne oluyor bu sefer şarjı olmadığı için kaydedemiyor.

Asıl sormak istediğim ise şu bu kamera çakmaklığa bağlı ben bu çakmaklığı kontaktan bağımsız sürekli çalışır hale nasıl getirebilirm. Yada böyle bir imkan var mı? 

@mbonat Hocam bu konuda bilginiz varmı bunu kendim nasıl yapabilirim? Çakmaklığın sigortadaki yeri nerde ve nereye bağlamam gerekir. İsterseniz sigorta kutusunun resmini atabilirim. 

Merhabalar. 2017 golf 7.5 highline sahibiyim. Tek j yanan led far var aracımda. Sag uzun far tamamen yeri gösteriyor. Uzun yaktığımda yada selektor yaptığımda yandığı bile belli degil sadece 30 cm önünü gosteriyor. Dogus otomotive gittim bana uzunların ayari olmadigini kisa farlara gore kendini ayarladigini söylediler. Yaptik kisa far ayarini dediler ama degisen hic bisey yok. Yardimci olabilecek olanlara simdiden cok tesekkur ederim 

Selam arkadaşlar

Durban jant araştırması yaparken Keskin firmasının Almayada ki fabrikasında ürettiği MAM marka janta denk geldim.

Websitesinde yapılandırma ile jantları araç üstünde görebiliyorsunuz. Görselde Aracın yaylarını iki kademe düşürdüm.

Almanya da ilgili jant satışı yapan firmalarda 550 Euro civarı. Sanırım İstanbul’da satan yerler var.

daha önce keskin veya MAM marka kullanan varsa yorum yapabilir mi?

2B1E2B46-05BE-45B5-9850-56C674472034.jpeg

78605E12-DB15-492B-8711-1DEFA0957274.jpeg

@Recep Gül hocam iç mekanda sigorta kutusu olması lazım yanlış hatırlamıyorsam kitapcıkta sigortaların ne sigortası olduğunu gösteren kısım vardı . Ordan sürekli elektrik gelen bi yerden elektrik alınabilir .

@Mozakca Selamlar, bunun için farklı bir park sensörü kontrol ünitesi kullanılıyor. Aynı zamanda aracınızdaki hız sensörleri 2 adet çıkarılarak yerlerine fren destekli yeni modelleri takılması gerekli. Böylece öne veya arkaya doğru 20km hızın altında giderken farketmediğiniz bir nesne olursa aracınız kendiliğinden fren yapmasını sağlıyor.

Geri