Aynı sorunu bende yaşadım ender elektronikte yapıldı şu an sorunsuzMerhaba,
Multimedya ekranını kontrol eden dönmeli düğmede sorun var. Sesi açmak için çevirdiğimde zigzag yaparak gidiyor. Yani açmak isterken bir azalıyor bir artıyor. Düz gitmiyor. Aynı şekilde sesi kısarken de ses bir açılıyor bir kısılıyor. Düğme mehter takımı gibi.
Bu elektriksel bir sorun mudur? Yoksa benzer bir sorun yaşayan var mıdır?
Teşekkürler
Aynısını banada söylediler[mention=1327]emreozk[/mention] dostum araç garanti kapsamındaysa servise götür garantiden hallettir.
garantisi bittiyse özele.
bir arkadaşımın aracında olmuştu. komple multimedya değişecek dediler..
O sesli komut ile focus'ta olan aynı şey değil. Mercedes in yeni tanıttığı teknoloji yapay zeka altyapısı olan ve kendi kendini Size göre geliştiren bir teknoloji. Focus un sahip olduğu sadece hafızada alınan komutları cevaplar.Gecen yeni CLA yi ABD de bir Turk test ediodu. "Bu arada cok hosuma giden bir sey var, aracta sesli komut sistemi var" dedi. Iste sesle klimayi acti, sicaklik ayarladi sesle falan : D Simdi garajdan bi araba aldim sedan Focus, elim yanlislikla direksiyondaki tusa dokundu, sesli komut acilmis, ben bir sey soylemeyince bilmedigimden bi kadin sesi "0 30 arasi bir deger soyledin" dedi kendi kendineben 15 dedim ve klima calismaya basladi 15 derecede
Merso cok fena yemis musteriyi![]()
Focus beni yemis o zamanO sesli komut ile focus'ta olan aynı şey değil. Mercedes in yeni tanıttığı teknoloji yapay zeka altyapısı olan ve kendi kendini Size göre geliştiren bir teknoloji. Focus un sahip olduğu sadece hafızada alınan komutları cevaplar.
O da zamanına göre güzel bir teknoloji.Focus beni yemis o zaman
Bu bile guzel hissettiriyo ama![]()
Diger C sinifta baska hangi araclarda var bu biliyo musunuz ? Golf e de cok yakismaz mi :/O da zamanına göre güzel bir teknoloji.
Golf de var hocam. Aktivasyon kodu ile aktif ediliyor. Başka hangi araçta var bilmiyorum.Diger C sinifta baska hangi araclarda var bu biliyo musunuz ? Golf e de cok yakismaz mi :/
Daha önce cevabını bulamamıştık, radyo üzerindeki sağdaki yuvarlak tuşa uzun basınca bip sesinin ardından ekran görüntüsü alıyor tesadüfen buldum, nerede lazım olur bilemem ama adamlar yapmışHayırlı akşamlar, sd karttan arabaya müzik atmak için bilgisayara taktığımda medya ekranının screen shot alınmış olduğunu gördüm, böyle bir özelliği var mı daha önce hiç karşılaşmamıştım
Ekli dosyayı görüntüle 18082