ANA KONU

Selam arkadaşlar . Biraz para biriktirdim ya o parayi hemen harcayasım var 😃 bende ki araç belki biliyorsunuz ama 1.6 TDI makyajlı higline manuel cam tavanlı henüz 15 binde çok şükür bir sorunu sıkıntısı yok. Kaç bin lira eder değişken bir piyasa var 🤔 aklımda ise c200 d buluetech var üzerine koysam yeter mi yetmez mi bilemedim. Arabayı satmakta içimden gelmiyor ama insan oğlu doyumsuz iste 😅 

Aracınız büyük ihtimalle 130-135 arasında eder gerisini de eklerseniz orası kolay da alacağınız araç lüks sınıfta olacağı için değeri daha hızlı eriyecektir.

@Serkanasn haklisiniz kısmet bakalım. Hani beğenerek bindiğim aracın değeri erimesi çok ta önemli değil ama yine de göz önünde bulundurmak gerek. 

Herkese hayırlı akşamlar, forumda da yeniyim :)  4 gün önce 2010 model 1.4 tsi comfortline Golf araç aldım. Şirket araçım olduğu için 3 gündür araç ile ilgilenemedim fakat bugün araça bindiğim zaman ( kontaga anahtarı takmadan ) teyp cd error hatası vererek kendiliğinden açıldı. Daha sonra araç içerisinde motor stop halindeyken tekrardan ayni durum gerçeklesti. Daha sonra şunu fark ettim araç otoparkda kapalı konumundayken anahtala kapıları actigim anda tekrar cd error hatasi vererek teyp açıldı. Daha önce bu durum ile karşılaşan biri var mi? Bir kac yerde daha böyle biri sorunu başka araçlarda olanı okudum. Şimdi den teşekkür ederim;)

Herkese hayırlı akşamlar, forumda da yeniyim :)  4 gün önce 2010 model 1.4 tsi comfortline Golf araç aldım. Şirket araçım olduğu için 3 gündür araç ile ilgilenemedim fakat bugün araça bindiğim zaman ( kontaga anahtarı takmadan ) teyp cd error hatası vererek kendiliğinden açıldı. Daha sonra araç içerisinde motor stop halindeyken tekrardan ayni durum gerçeklesti. Daha sonra şunu fark ettim araç otoparkda kapalı konumundayken anahtala kapıları actigim anda tekrar cd error hatasi vererek teyp açıldı. Daha önce bu durum ile karşılaşan biri var mi? Bir kac yerde daha böyle biri sorunu başka araçlarda olanı okudum. Şimdi den teşekkür ederim;)
Çinden Bluetooth carplay özellikli orjinal teyp istiyor aracınız bence. :)  

Teybiniz RCD 310 mü RCD 510 mu?

Büyük olasılık içinde CD sıkışık kalmış olabilir.

@sertan hocam valla modelini bilmiyorum. iş sebebi ile de arabayı aldığımdan beri henüz tanışma fırsatım bile olmadı :) ama akşama bir bakarım dediğiniz de olabilir ama durduk yere kendiliğinden açılması enteresan bir durum 

@sertan hocam valla modelini bilmiyorum. iş sebebi ile de arabayı aldığımdan beri henüz tanışma fırsatım bile olmadı :) ama akşama bir bakarım dediğiniz de olabilir ama durduk yere kendiliğinden açılması enteresan bir durum 
Resmini koyabilirmişsiniz.

@saban61 @saban61 

RCD 310 Modeli, SD kart destekleyen dokunmatik RCD 510 İle değiştirebilirsiniz.

Sadece radyo yeterli derseniz. İçinde sıkışan cd yi çıkartın kullanın. Anahtarı çevirdiğinizde teypte test ettiğinden açılıyor ve sorunu gösteriyor.

@radiation benim de yağmurda bagajda su toplandı. Heryerde okuduğumda oradaki tıpayla ilgili olduğunu söylüyorlar. Ustaya götürmeden kendim yapabilir miyim ?

merhaba arkadaşlar  2016 1.4 tsi aracımı   servisten ilk aldığımda   kaput filmi  yaptırmıştım    şuanda  aracın üstünde bayağı sırıtmaya  başladı  taş vurukları ,  lekelenme , renk değişimi ,çizikler     bunun ömrü nekadardır?   boyaya zarar verirmi     

Eveet pazar geldi çattı, ben de biraz detaylı temizlik yaptım. Kaput altı sinirimi bozduğu için kaput altından başladım. 1/7 - 1/8 sulandırılmış Auto Finesse Verso ile kirlenen yerleri fırçaladım. Sonra temiz plastiklerin üstüne Koch Chemie NMPC uyguladım. Sonuç bence baya iyi oldu.
Öncesi:
7de74edd9a4cec2c29314de7ccc6b7ec.jpg

Sonrası:
8130675bdf21b4838f05e75df06fcb25.jpg

Koch Chemie NMPC’yi alma sebeplerimden biri arka silecek kapağında uygulamak istememdi. Sonuç muazzam.
7692634b0de60fb0450cf4ff58324941.jpg

e723d351a9c5d7b53b7308ec146bd664.jpg

Motor üstündeki plastiklerde de güzel iş görüyor. Siyah rengi daha da canlandırıyor ve fabrika kondisyonuna getiriyor.
a8db33f52704c6b7bb2a1d6b8d281a78.jpg
d7bb290dba1de4d3d821a809e0307c33.jpg

Solmuş plastiklerdeki ve kapı fitillerindeki yıllanmayı ve solmuş olan siyah rengi tekrar canlandırıyor.
3cbfa7013f0a0d94ca4cb96440ec7ae1.jpg

fcecab9c74dbc45843909c67a98efded.jpg

Bu da detay günümüzden bir fotoğraf olsun

f466b48823e277da62cb4e086a1c3e62.jpg

Geri