ANA KONU

Merhaba 

golf 7.5 aldim ama halojen far yani sari far Çift ledli dinamik fara cevirmek istiyorum yapan varmi   Yada yardimci olabilecek olan 

@forjust1day ve retrofitten anlayan arkadaşlara bir sorum olacak.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-sahibinden-geri-gorus-kamerali-temiz-638278944/detay

şöyle bir araca niyetlendik ama otomatik klima istiyoruz. Araçta 6.5 inç composition media ekran + direksiyonda tuş mevcut. Bu araca otomatik klima takmak için bcm ve ya gatewayi değişmek gerekli mi? Yoksa otomatik klima panelini alıp soket sokete takıp kodlama mı yapacağız?
Hocam otomatik panel elimde var golf r dan çıkma. İş ona kalırsa yardımcı olurum   :)

Hocam otomatik panel elimde var golf r dan çıkma. İş ona kalırsa yardımcı olurum  [emoji4]
Arkadaş arabayı alırsa ve retrofiti netleştirirse iletişime geçeriz hocam

Merhaba arkadaşlar...

Aranıza yeni katıldım. 2013 golf aldım. Body kit ( ön lip, yan marşpiyer, difizör, bagaj üstü spoiler ve çift egzoz ) yaptırmak istiyorum.

Konyada veya Ankarada yaptırabilecegim işçiliği güzel bildiğiniz yer varmı?

teşekkürler...

Videodaki 1.22 deki aparatlar olmadan sökmemizin bir yolu var mıdır bu teybi? Daha önceden söküp takan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

@bcaksk törpü ile söken arkadaşlarımız vardı bence direk teyp sökme seti alın hiç uğraşmayın .

@forzaGilles hocam biraz önce pil değiştirin uyarısı verdi ilk kez.Arabaya bindim kontağı açtım uyarı geldi çalıştırdım gittiğim yerde işlerii gördüm tekrar arabayı çalışırıken uyarı yaptı.Bu pili normal anahtarcıda değiştirebilirmiyim yoksa servis-pili araca tanıtma gereklimi.20190107_132148.jpeg

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@forzaGilles hocam biraz önce pil değiştirin uyarısı verdi ilk kez.Arabaya bindim kontağı açtım uyarı geldi çalıştırdım gittiğim yerde işlerii gördüm tekrar arabayı çalışırıken uyarı yaptı.Bu pili normal anahtarcıda değiştirebilirmiyim yoksa servis-pili araca tanıtma gereklimi.Ekli dosyayı görüntüle 18281

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ay önce kendim değiştirdim sıkıntı yok hocam. Bu şekilde uyarı verdiği zaman 5-6 ay kullanan arkadaşlar var acele etmenize gerek yok. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

1 ay önce kendim değiştirdim sıkıntı yok hocam. Bu şekilde uyarı verdiği zaman 5-6 ay kullanan arkadaşlar var acele etmenize gerek yok. 
aynen benimde 1 ay olacak sanırım bu uyarıyı veriyor ama açıp kapamada bir sorun yok artık ne zaman açmayacak o zaman değiştireceğiz herhalde :(

Geri