ANA KONU

Arkadaşlar bu gün aracıma spoiler almaya karar verdim bana 225 lira fiyat istediler nasıl sizce parlak siyah??
/monthly_2018_12/5491279E-B6F7-46EC-85C9-D3728406439B.jpeg.c499b90ee2834d269e5f2394213c2d3c.jpeg
Hocam zevkler ve renkler mevzusu ama ben o spoileri Golfe hiç yakıştırmıyorum
4bf22083abae677f5f99d721585eb867.jpg
a75910f33c181fd5ab749a717d949a99.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@anilyucee Hocam bu 4 parça olan oluyor galiba bu spoiler de çok güzel durmuş peki siz nerden aldınız? Bu daha güzel duruyor 👍🏻

Ön cama su atarken arka cam su valfinden su kaçırıyordu. Bu sebeple servise gittim, ben sadece arka silecek su valfi değişir diye beklerken aracın silecek su motorunu değiştirdiler ve sorun çözüldü. Benzer problemi olan arkadaşlar varsa valf değişimi işe yaramadığında bunu da düşünmeliler.

Henüz bir yıllık bir araçta böyle bir sorun olması güven kaybettirici bir şey. Servis sağolsun kısa sürede halletti. Ama hep Alman arabaları sorunsuzluklarıyla övünür ancak dört sene boyunca bir kez bile servise gitmeyen Peugeot 308'imi hatırlamadan edemiyorum, hakkını yememek lazım.  :)  

Merhabalar,

Sanayide motor yağını değiştirttim. Yağ oranı, yağ çubuğundaki maksimum seviyenin de üstünde; çubuğun en ucundaki zıbırtı komple yağ oluyor hatta. Bunun bir sakıncası var mı? Yağı azaltmalı mıyım?

Ustaya fabrika verisine göre 4,3 litre koymasını tembih etmiştim fakat 5 litrelik kutuda sadece 500ml kaldığı için 4,5 litre koydu sanırım...

Teşekkürler.

@SCC aracınız benzinliyse 4 litre, dizelse 4,6-4,7 litre yağ kullanılması gerekiyor. fazlasının zararlı olabileceğine dair yazılar okumuştum ama ne kadar fazlası zararlıdır bilemiyorum. 

• Beğen
Tepkiler: SCC
Merhabalar,

Sanayide motor yağını değiştirttim. Yağ oranı, yağ çubuğundaki maksimum seviyenin de üstünde; çubuğun en ucundaki zıbırtı komple yağ oluyor hatta. Bunun bir sakıncası var mı? Yağı azaltmalı mıyım?

Ustaya fabrika verisine göre 4,3 litre koymasını tembih etmiştim fakat 5 litrelik kutuda sadece 500ml kaldığı için 4,5 litre koydu sanırım...

Teşekkürler.
Hocam kesinlikle zararlı kullanmayın o halde 

A1F88D36-1727-484B-A907-ED88D7576042.png

78F2093D-6AA4-4C07-B287-B0AC8139FE21.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Merhaba 

golf 7.5 için R ön tampon kaliteli ve uygun nerden bulabilirim 

Hocalarım sizin fikrinize ihtiyacım var. 

Babamda 2.5 L200 var ortalama 8-10 litre mazot yakıyor. Ve 3 yılda 30 bin km yaptık. Simdi ben diyorum ki bunu satalım 65-68 lira ediyor . 1.4 80 bin km civarlarında passat b7 alalım .

1.4 TSİ motor hakkında hiç fikrim yok 1.6 süper bir motor onu kullandığım icin biliyorum. 

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tavsiyede bulunursanız sevinirim . 

Hayırlı akşamlar, sd karttan arabaya müzik atmak için bilgisayara taktığımda medya ekranının screen shot alınmış olduğunu gördüm, böyle bir özelliği var mı daha önce hiç karşılaşmamıştım

SCREENSHOT__TIME_2018_12_09_14_13_58_148118_Nr_1.png

Hayırlı akşamlar, sd karttan arabaya müzik atmak için bilgisayara taktığımda medya ekranının screen shot alınmış olduğunu gördüm, böyle bir özelliği var mı daha önce hiç karşılaşmamıştım

Ekli dosyayı görüntüle 18082
Carplay bağlı olduğunda ekran görüntüsü alınırsa telefondan hem cihaz hem telefonun alır ama bu farklı bir durum gibi 

Carplay bağlı olduğunda ekran görüntüsü alınırsa telefondan hem cihaz hem telefonun alır ama bu farklı bir durum gibi 
Yusuf hocam telefon bağlı değildi arabaya, dediğiniz gibi farklı bir durum ama anlam veremedim.

@Alpyaman hocam gti için fiyat sormuştum r içinde sorarım tek tampon satmıyorlar komple body kit spoilerdan marşpiyeline herşey dahil boya takma vb 6 bin

Geri