ANA KONU

beyler yeni konu açmadım ama ciddi bir problemim var arabanın bagajı su alıyor..araç kazasız 2015 golf 1,2 tsi..sanırım daha oncede aldı ama 2 gün önceki yogun yagmurda baya yedek lastiğin oldugu yer su doldu..alttaki tıpayı cıkardım 1 litreye yakın su cıktı..inanamadım..araç kapının onunde yani duruken almış..buyuk olaslıklada arka stopların oradaki hava tahliye kanallarında alıyor..tabii bunun için tampon vs sokulmesi lazım...orası değilse zaten yandık..ne onerırısınız..istanbulda bu işi yapacak iyi bir usta lazım bana maslak doğus 2 gun bakmamız vs lazım dedi..fabrikasyon hatası ama olay bize patladı..

bu videoda goruldugu gıbı tahliye kanallarında alıyor...

15.000 km bakımını erken yaptırmak işgüzarlık mıdır ? Zararlı mıdır ? Gereksiz midir ? Faydalı mıdır? Aslında ben ne zaman bakım yaptıracağımı da bilmiyorumm..

Yaklaşık 12.000 -13.000 km de iken hem km olarak hem de süre olarak bakım zamanı gelmemiş 7'mi servise götüreyim mi? (Herhangi bir sorun yok, yıllık iznime denk geldiği için yaptırayım aradan çıksın diyorum. Mart 2018'de yaklaşık 2.500 km'de iken ilk bakımı yapılmıştı. Şimdi senesi dolmadan aracım 11.000 km ye yaklaştı. 2. bakım için Mart 2019'u mu beklemeliyim ki o tarihte hem 15.000 km olur hem de senesi dolar; yoksa, Ocak 2019'da 12-13.000 km de iken bakımı yapılsın mı ?)

Arkadaşlar merhaba, kısmetse yarın itibari ile 2016 Comfortline Golf ile aranıza katılacağız. Sizlerden aklımda almayı düşündüğüm bazı aksesuarlar için yardım talep ediyorum (nereden alabilirim ve varsa fiyat bilginiz). 

İstanbul Avrupa yakasındayım, 

- Cam filmi için önerebleceğiniz yer ve fiyat bilgisi var mıdır. 
- Bagaj havuzu almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz site veya yer var mıdır. 
- Kromlu Difüzör almayı da planlıyorum, orjinali pahalıdır diye tahmin ediyorum hiç bakmadım. Orjinal gibi kalın çizgilerde önerebileceğiniz bir difüzör var mıdır, nereden alabilirim. 
- Cam çerçevelerine krom çıta uygulattırmak istiyorum, uygun olarak alıp uygulattırabileceğim yer önerebilir misiniz. Cam çerçeve dışında siz başka nerelere uygulatılmasını önerirsiniz(aracın ön panjurunda ve alt kısmında var onun dışında yok).

- Shark anten almayı düşünüyorum yapıştırmalı olacak şekilde önerebileceğiniz bir yer var mıdır.
- Son olarak bir de maliyete göre tabi, sadece jantları orjinal Golf jantları ile takas yapmayı düşünüyorum. Üstündeki jantlar 16 inç Dover, 18 inçlik Durban ile değiştirmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz.

Sanırım biraz fazla oldu sorularım :) ama yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim, herkese iyi forumlar. 

Arkadaşlar merhaba, kısmetse yarın itibari ile 2016 Comfortline Golf ile aranıza katılacağız. Sizlerden aklımda almayı düşündüğüm bazı aksesuarlar için yardım talep ediyorum (nereden alabilirim ve varsa fiyat bilginiz). 

İstanbul Avrupa yakasındayım, 

- Cam filmi için önerebleceğiniz yer ve fiyat bilgisi var mıdır. 
- Bagaj havuzu almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz site veya yer var mıdır. 
- Kromlu Difüzör almayı da planlıyorum, orjinali pahalıdır diye tahmin ediyorum hiç bakmadım. Orjinal gibi kalın çizgilerde önerebileceğiniz bir difüzör var mıdır, nereden alabilirim. 
- Cam çerçevelerine krom çıta uygulattırmak istiyorum, uygun olarak alıp uygulattırabileceğim yer önerebilir misiniz. Cam çerçeve dışında siz başka nerelere uygulatılmasını önerirsiniz(aracın ön panjurunda ve alt kısmında var onun dışında yok).

- Shark anten almayı düşünüyorum yapıştırmalı olacak şekilde önerebileceğiniz bir yer var mıdır.
- Son olarak bir de maliyete göre tabi, sadece jantları orjinal Golf jantları ile takas yapmayı düşünüyorum. Üstündeki jantlar 16 inç Dover, 18 inçlik Durban ile değiştirmeyi düşünüyorum siz ne önerirsiniz.

Sanırım biraz fazla oldu sorularım :) ama yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim, herkese iyi forumlar. 
Film için Bahçelievler de lumar bayisi var amerikan film merkezi mi neydi. Burasını işçiliği de güzel ilgisi de.

Cam çerçeve krom önermem. Yakışmıyor golfe bence.

Şhark için ben yardımcı olabilirim. 

Jant için de yay değişmeniz ya da press yaptırmanız gerekir ;)  maliyet toplam 3-4 civarı tutar sizinkileri satınca

2013 model 1.2 tsi 80 bin km deki aracimda son zamanlarda özellikle ışıklarda durunca sanki fan bir yere değiyor gibi ses geliyo.tak tak tak diye ön konsoldan ses geliyor.ciddi bisey mıdır? Yetkili servis arıza tespit için 180-500 tl arası ücret alınacağını söyledi. Baktirmadim daha 

1 haftadır Ankara'da Bağlıca ve Havalimanı arasında gidip geliyorum. Yaklaşık 45 km gidiş akşam da aynı yolu dönüyorum. Ancak sabahları aracım neredeyse aynı ort. hızlarda kullanmama rağmen 1 lt'ye yakın fazla yakıyor.

Yanı sabahları yaklaşık ort. 5.9 -6.0 lt iken akşam dönüşte aynı yol hemen hemen aynı ort. hızla 5.0 lt civarında yakıyor. Hatta bazen aradaki fark 1.5 lt'yi de buluyor.. Neden sabahları fazla yakar motor. (1.4 TSI Manuel 7)

Moderatör tarafında düzenlendi:
1,_Sabah  daha soğuk

2_Sabah gidiş yönünüz biraz daha yokuştur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Golf835 çevre yolundan gidiyorsanız sanırım Bağlum kesimi epey tırmanışlı. Asfaltın pütürlülüğü de etken.

@Golf835 çevre yolundan gidiyorsanız sanırım Bağlum kesimi epey tırmanışlı. Asfaltın pütürlülüğü de etken.
Evet Etimesgut tan cevreyoluna cikip EHL ye gidiyorum. Bu dediklerinizi hic fark etmemisim ayrica bu kadar fark yaratabilecegini dusunmedim. Ben sadece sabaha kadar buz gibi olan motor yuzunden bu kadar fark olur mu diyodum.. Gidisin nispeten yokus tirmandirdigini hissetmedim ..

Geri