Farlar açık olduğunda aynı anda çalışır., far kapalı ise sadece sileceğe atar., Eskiden her 5 yıkamada bir idi., sanırım 2015 model sonrası her 10 yıkamada bir yaptılarÖn cam fıskiyesi çalışınca aynı anda ön far fıskiyesi de çalışıyo mu ?
Evet kilit nokta farlarin acik olmasi..Farlar açık olduğunda aynı anda çalışır., far kapalı ise sadece sileceğe atar., Eskiden her 5 yıkamada bir idi., sanırım 2015 model sonrası her 10 yıkamada bir yaptılar
bu değer listesi yüzünden kasko fiyatları cok yüksek çıkıyor. aracım liste fiyatı 170e düşmesine rağmen hala bu tabloda 192 gözüküyor. aracın satış fiyatı ise 140bin. VWnin saçmalıkları nedeniyle her şey fazla para ödüyoruz.ekim ayı kasko değer listesi
Bakalım sıfır km baz alınarak değerlenen 2. el kasko değerleri kasım ayı için ne olacak
benim araç için 2017 tdi/high/manuel 156.845 TL 2. el kasko değeri ? (acaba yarın akşam araç çalınsa bu tutarı bana verir mi bana kasko şirketi bilinmez? şaka bi yana çalınırsa en son istediğim şey polisin bulması olur! çalan yaksın denize atsın daha iyi çalıntı araçların ne halde bulunduğunu çoğu zaman görüyoruz
Aralık başı açıklanacak Kasım Kasko değer listesi ne olur ? Ötv indirimi ile sıfır + 2. el eldeki fiyat düşmeleri yansır mı tabloya bakmak lazım?
https://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631
Ekli dosyayı görüntüle 17490
bazı banka kartları için anlaşmaları oluyor hocam. Servisinize sormanızda fayda olacaktır.İyi akşamlar, yetkili servisler,periyodik bakım ücretini kredi kartına taksitlendiriyor mu acaba,bakım zamanı geldi de![]()