ANA KONU

IOS sürümleri güncellendikçe genelde pil performansı düşer bilen bilir. Bugün IOS 12 ye geçtim ve her zaman ki gibi araçtayken telefonu media ünitesine bağladım.  IOS 12 sürümüyle beraber App Connect menüsüne Google Harita eklenmiş. Keyifle kullandım. Ios 12 ye geçmeyen varsa duyrulur!

Güzel olmuş. Hangi cila tam olarak hocam ? 
@mrslzn

arkadaşa tekrar mesaj attım!  hangi megiuars diye ?  dönüş yapmadı henüz.  Ama meguiars deyince  sadece (1 LT) 1000 ml  iyi bir cila için 100-150 TL  rakamlar konuşur muhtemel.

benim kullandığım 1 kere alıp da  " vahh bitiyor yenisi lazım" derdine girmeden 2,5  yıllık cila işini çözümlediğim ürün budur. 

https://urun.n11.com/cila/prowax-pratik-hizli-cila-5-lt-P52800766

5 litre  ve konsantre yani + 5 litre de su karıştırılarak  10 litrelik bir karışım elde ediliyor. ve sonuç 54 lira karşılığı çok iyi. 

meguiars'ın yerini tutar mı ?   

yukarıdaki resimde (meguiras)   ayna niyetine geç kapının karşısına usturayla  sakal tıraşı ol 

benim cilada (prowax)  sakal tıraşı olamasak da  saç baş taranır fön çekilir rahat  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ysf android tlefondada aynı sanırım uygulama lisansı ile alakalı bir sorun var

Ben de iphone ile forumda yarım saat aktif olmazsam atıyor. Başka forumlar da var takip ettiğim, onlarda aylardır bu sorunu yaşamadım. Bana özel bir problem olsa gerek. 

İyi günler.Bir sorum olacak.Golf 7.5 kasalarda 1.6 Tdi larda paket olarak highline ve BMT highline var.Arasında ki fark nedir?

Golf 7 xenon farlarında uzun ve kısa aydınlatmalar ,  tek kafadan , perdeleme sistemi ile mi çalışıyor ? 

Bu soruyu sormamın sebebi park lambalarım açık iken şimşek etkisi gibi hızlı selektör yapabiliyorum  fakat kısalarım açık iken hızlı selektör yapamamamın sebebi nedir ? 

Golf 7 xenon farlarında uzun ve kısa aydınlatmalar ,  tek kafadan , perdeleme sistemi ile mi çalışıyor ? 

Bu soruyu sormamın sebebi park lambalarım açık iken şimşek etkisi gibi hızlı selektör yapabiliyorum  fakat kısalarım açık iken hızlı selektör yapamamamın sebebi nedir ? 
kısa ve uzun far tek bir mercek üzerinden kontrol ediliyor., uzunları açtığınızda mercekteki perde kalkarak uzunlara geçiyor., park lambaları açık iken daha hızlı sellektör atmasının sebebi; xenon ampüller yapıları gereği ilk çalışma anında tam aydınlatma performansına ulaşması için 2-3 sn.ye ihtiyaç duyuyorlar., parklar açık iken sanırım perde daha hızlı çalışarak bu dezavantajının eksikliğini gidermeye çalışıyor ki gündüz vakti sellektör attığınızda diğer sürücüler sizi fark edebilsin diye..

yıllarca bizim eski araçlarımızla mercedes E ve S classlardan yediğimiz 

ÇAKARLI ŞİMŞEK sellektlerden bahsediyorsunuz

evet parklar açıkken sellekt atınca çakarlı ama normal kısa farlar açıkken bildiğiniz düz sellekt

mk 7,5 midled highline farlara has bi durum sanırım

en çokda arkadan gelen trend/ comfort passatların halojen sarı farlarıyla sellekt atıp yollar benim amiral benim edasıyla yanımdan geçişleri sonrası benim onlara parklar açıkken çakarlı sellekt atıp yol istemem bende alışkanlık oldu

evet far anahtarının 2 farklı konumunda 2 çok farklı sellekt durumu var.

[mention=127]ysf[/mention] android tlefondada aynı sanırım uygulama lisansı ile alakalı bir sorun var
Uygulamamızı kaldırdık hocam. Normal internet sayfasından yada Tapatalk kullanıyorsanız ordan sağlıklı giriş yapmaya devam edebilirsiniz. Saygılar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar,

Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var.

Bende Golf (2018 1.4 TSİ Dsg Highline+cam tavan 800 km.de) var.

İşyerinde bir arkadaşda da Mercedes A180 cdi (eski kasa 2018 ,14000 km.cam tavan,deri koltuk,anahtarsız çalıştırma,geri görüş ) var.Sağ arka kapı boyanmış.Vites kolu yok(direksiyondan değişiyormuş)

Benim araçla 1e 1 takas yapmak istiyor.

Siz olsanız yapar mısınız.

Teşekkürler,iyi akşamlar.

Selamlar,

Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var.

Bende Golf (2018 1.4 TSİ Dsg Highline+cam tavan 800 km.de) var.

İşyerinde bir arkadaşda da Mercedes A180 cdi (eski kasa 2018 ,14000 km.cam tavan,deri koltuk,anahtarsız çalıştırma,geri görüş ) var.Sağ arka kapı boyanmış.Vites kolu yok(direksiyondan değişiyormuş)

Benim araçla 1e 1 takas yapmak istiyor.

Siz olsanız yapar mısınız.

Teşekkürler,iyi akşamlar.
Burada beklenti çok önemli hocam. Gösteriş olarak çok gösterişli bir araç. Kullanım olarak golf genişlik ve konfor olarak çok önde. Bekar iseniz değişin derim. Evli iseniz ve çoçuk varsa değişmeyin :)  

Geri