ANA KONU

@Furkan0189 Kürdanla dokundurup bırakacaksın kapanır zaten. Öyle bırakma.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçenlerde yaşadığım gıcırtıyla ilgili güncelleme yapayım. Bütün kapı fitillerini ıslak bezle güzelce sildim ve düzeldi. Bazı fitiller kapıya yapıştığı için gıcırtı yapıyormuş.  :D

Yeni golf makyajlı kasaya sahibim araçta bir haftadır sol kısmından düşük hızda parkeli veya beton yolda giderken metal sesi geliyor böyle gıcır gıcır hızlanınca ses kesiliyor bu ses neden kaynaklanıyor ve servise gitmem gerekiyor mu baya rahatsız edici metal kesme sesi gibi 

Selamlar herkese, 2018 Model Polo aracımızda orijinal olarak verilen anahtarlardan biri kapıları açmıyor kilitlemiyor. Tuşlara basınca kırmızı ışığı yanıyor, motoru çalıştırıyor ancak kapıları açma/kilitleme işlemini yapmıyor. Bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı acaba?

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Selamlar herkese, 2018 Model Polo aracımızda orijinal olarak verilen anahtarlardan biri kapıları açmıyor kilitlemiyor. Tuşlara basınca kırmızı ışığı yanıyor, motoru çalıştırıyor ancak kapıları açma/kilitleme işlemini yapmıyor. Bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı acaba?

Kullanım kılavuzunda Anahtar Senkronizasyonu kısmında anlatıldığı şekilde sorun çözülmüştür

Kullanım kılavuzunda Anahtar Senkronizasyonu kısmında anlatıldığı şekilde sorun çözülmüştür

Dostlar herkese selamlar. Benim sorum media cihazı hakkında. Ben telefonumda kişilere eklediğim resimlerin media cihazı ekranında sık kullanılan kişiler kısımında da gözükmesini istiyorum. Ayarlardan resimleri aktar seçeneği tick li olmasına rağmen resimler gözükmüyor. Telefon iphone 6s. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.  

Merhaba,

2015 golf 7 higline aracima doseme rengi krem oldugundan aldigim hafta rastgele bir oto kilifcida  (guya) araca ozel koltuk kilifi taktirmistim.Bu haftaya kadar kullandim ancak hem cok kirlenmis hem de yipranmis oldugundan hafta sonu cikardim.

Koltuklari kilifsiz kullanmak hem konforlu (kilif kaliplari tam oturmadigindan) hem de daha estetik.

Ancak bizim canavarlari hesaba katinca mantik yine kilif diyor.

Internetten bakinca Dosemecioglu diye kendi halinde bir Ankara lı koltuk kilifcisina denk geldim.

Arac marka modellerine gore kilif kaliplarini cikarmis siparise istinaden dikiyor.Hazir kalip oldugu icin de ozel dikime gore acik ara daha hesapli ( internet sitesinde bayagi bir ornekler var)

Aranizda burdan siparis veren veya alternatif istanbul da benzer firma /esnaf bilgisi olan varsa bilgi ve yorumlarini paylasirsa sevinirim.

Herkese iyi haftalar,

merhaba 1994 model golf 3 aracımda havalandırmada iç hava konumu nasıl açılıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

20180709_113745.jpg

dün tarihli haber!!

japonlar tümden saçmalamaya başladı

yapmazlardı böyle teknik hatalar. fabrikada 2. kez boyandığı ortaya çıkmış bazı parçaların! gerçi böyle bir durum iade sebebi olamaz. olsa olsa bu aracı tırdan düşürdüler. bile bile bi vatandaşa satıp yutturdular !? sonra fabrikada fazladan boyanmış hikayesiyle konuyu kapatıyorlar?

dacia fabrikasında olur kabul ama, toyota fabrikasında pek mantıklı değil

https://www.sabah.com.tr/yasam/2018/07/09/sifir-diye-aldi-boyali-cikti

Merhaba,

2015 golf 7 higline aracima doseme rengi krem oldugundan aldigim hafta rastgele bir oto kilifcida  (guya) araca ozel koltuk kilifi taktirmistim.Bu haftaya kadar kullandim ancak hem cok kirlenmis hem de yipranmis oldugundan hafta sonu cikardim.

Koltuklari kilifsiz kullanmak hem konforlu (kilif kaliplari tam oturmadigindan) hem de daha estetik.

Ancak bizim canavarlari hesaba katinca mantik yine kilif diyor.

Internetten bakinca Dosemecioglu diye kendi halinde bir Ankara lı koltuk kilifcisina denk geldim.

Arac marka modellerine gore kilif kaliplarini cikarmis siparise istinaden dikiyor.Hazir kalip oldugu icin de ozel dikime gore acik ara daha hesapli ( internet sitesinde bayagi bir ornekler var)

Aranizda burdan siparis veren veya alternatif istanbul da benzer firma /esnaf bilgisi olan varsa bilgi ve yorumlarini paylasirsa sevinirim.

Herkese iyi haftalar,
Merhaba,

Forumdan ses cikmayinca whatsapp dan  sitede belirtilen cep numarasina mesaj atip bazi sorular sordum ama hicbir donus olmadi.

Ertesi gun ayni numarayi aradim.ikinci aramamda dukkan sahibi İlker bey bir yandan calisip bir yandan da bana cevap yetistirmeye calisti.whatsapp dan elindeki hazir kiliflardan birkac ornek paylasabilecegini ve istersem birini hemen kargo ile gonderebilecegini soyledi (bana mi oyle denk geldi ama oyle uzun boylu telefonda bilgi verecek kadar da  zamani yok gibiydi)

Ben de birini begenip bu olsun dedim.

Ertesi gun tekrar mesaj atarak kargoya verdigini soyledi.iki gun sonra elimde oldu (kargo tesliminde odemeli 270 tl)

Her ne kadar kendiniz de takabilirsiniz dese de ne el yatkinligim ne de o dar alanda egilip dogrularak calismayi pek gozum kesmedi.

Birkac gun kilifi bagajda gezdirdikten sonra bugun Umraniye de bir oto kilifcinin onunden gecerken ugrayip boyle bir kilifim var takar misiniz dedim,takariz abi dediler  (50 tl)😁.

Iki kisi 20 dk.da taktilar.

Elemanlar ben hicbisey demeden kilif cantasi uzerinde dosemecioglu yazisini gorunce biri basladi anlatmaya; helal olsun adamlara orjinal calisiyolar diye (kastettigi kaliplarin tam oturmasi).ben pek fark hissetmedim ama kumasini da begendiler.

Is bitince ozellikle arka koltuklarin isofix - kemer noktalarinin tam oturmasi  hosuma gitti.

Sonuc olarak;

Ben kilifim diye siritmiyor,terletir mi zaman gosterecek.

Benim gibi kilif kullanmak mecburiyetinde iseniz (henuz bisey soylemek icin erken ama) basarili gorunuyor.

herkese merhabalar, kısmetse kardeşimin golf 7 aracını alacağım. daha önce opel astra kulanıyordum. 4 yıla yakın oluyor.internetten kendim orjinal yada ehemmiyetine göre parçaları alıp tamircide tamiri yaptırıyordum. şimdi kardeşimin aracı 119,000 km de ve triger değişimi olması gerekiyor. forumda triger diye arama yaptırdım ama bulamadım açıkçası. orjinal markası nedir trigerin ? tavsiye edebilecğiniz yan marka varmı? yeni olduğum için burdan sordum kusuruma bakmayın.son olarak ta devirdaim pompasını da alıp değiştireyimmi? bir de yağ olarak hangi marka ve viskozite tavsiye edersiiniz? filtreler önemli değil diye düşünüyorum yan marka da alabilirim. araç 2014 1,6 dizel bluemotion comfortline.yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Geri