Merhaba,
2015 golf 7 higline aracima doseme rengi krem oldugundan aldigim hafta rastgele bir oto kilifcida (guya) araca ozel koltuk kilifi taktirmistim.Bu haftaya kadar kullandim ancak hem cok kirlenmis hem de yipranmis oldugundan hafta sonu cikardim.
Koltuklari kilifsiz kullanmak hem konforlu (kilif kaliplari tam oturmadigindan) hem de daha estetik.
Ancak bizim canavarlari hesaba katinca mantik yine kilif diyor.
Internetten bakinca Dosemecioglu diye kendi halinde bir Ankara lı koltuk kilifcisina denk geldim.
Arac marka modellerine gore kilif kaliplarini cikarmis siparise istinaden dikiyor.Hazir kalip oldugu icin de ozel dikime gore acik ara daha hesapli ( internet sitesinde bayagi bir ornekler var)
Aranizda burdan siparis veren veya alternatif istanbul da benzer firma /esnaf bilgisi olan varsa bilgi ve yorumlarini paylasirsa sevinirim.
Herkese iyi haftalar,
Merhaba,
Forumdan ses cikmayinca whatsapp dan sitede belirtilen cep numarasina mesaj atip bazi sorular sordum ama hicbir donus olmadi.
Ertesi gun ayni numarayi aradim.ikinci aramamda dukkan sahibi İlker bey bir yandan calisip bir yandan da bana cevap yetistirmeye calisti.whatsapp dan elindeki hazir kiliflardan birkac ornek paylasabilecegini ve istersem birini hemen kargo ile gonderebilecegini soyledi (bana mi oyle denk geldi ama oyle uzun boylu telefonda bilgi verecek kadar da zamani yok gibiydi)
Ben de birini begenip bu olsun dedim.
Ertesi gun tekrar mesaj atarak kargoya verdigini soyledi.iki gun sonra elimde oldu (kargo tesliminde odemeli 270 tl)
Her ne kadar kendiniz de takabilirsiniz dese de ne el yatkinligim ne de o dar alanda egilip dogrularak calismayi pek gozum kesmedi.
Birkac gun kilifi bagajda gezdirdikten sonra bugun Umraniye de bir oto kilifcinin onunden gecerken ugrayip boyle bir kilifim var takar misiniz dedim,takariz abi dediler (50 tl)

.
Iki kisi 20 dk.da taktilar.
Elemanlar ben hicbisey demeden kilif cantasi uzerinde dosemecioglu yazisini gorunce biri basladi anlatmaya; helal olsun adamlara orjinal calisiyolar diye (kastettigi kaliplarin tam oturmasi).ben pek fark hissetmedim ama kumasini da begendiler.
Is bitince ozellikle arka koltuklarin isofix - kemer noktalarinin tam oturmasi hosuma gitti.
Sonuc olarak;
Ben kilifim diye siritmiyor,terletir mi zaman gosterecek.
Benim gibi kilif kullanmak mecburiyetinde iseniz (henuz bisey soylemek icin erken ama) basarili gorunuyor.