Voodoo
Üye
- İsim
- Onur
Yapmasam öyle kalırsa bir sıkıntı olur mu peki benim elim hiç yatkın değil de böyle şeylere beceremem ben@Furkan0189 Kürdanla rötüş yaparsan hiç bir şey olmaz.
Kullanım kılavuzunda Anahtar Senkronizasyonu kısmında anlatıldığı şekilde sorun çözülmüştürSelamlar herkese, 2018 Model Polo aracımızda orijinal olarak verilen anahtarlardan biri kapıları açmıyor kilitlemiyor. Tuşlara basınca kırmızı ışığı yanıyor, motoru çalıştırıyor ancak kapıları açma/kilitleme işlemini yapmıyor. Bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Kullanım kılavuzunda Anahtar Senkronizasyonu kısmında anlatıldığı şekilde sorun çözülmüştürSelamlar herkese, 2018 Model Polo aracımızda orijinal olarak verilen anahtarlardan biri kapıları açmıyor kilitlemiyor. Tuşlara basınca kırmızı ışığı yanıyor, motoru çalıştırıyor ancak kapıları açma/kilitleme işlemini yapmıyor. Bu şekilde bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Merhaba,Merhaba,
2015 golf 7 higline aracima doseme rengi krem oldugundan aldigim hafta rastgele bir oto kilifcida (guya) araca ozel koltuk kilifi taktirmistim.Bu haftaya kadar kullandim ancak hem cok kirlenmis hem de yipranmis oldugundan hafta sonu cikardim.
Koltuklari kilifsiz kullanmak hem konforlu (kilif kaliplari tam oturmadigindan) hem de daha estetik.
Ancak bizim canavarlari hesaba katinca mantik yine kilif diyor.
Internetten bakinca Dosemecioglu diye kendi halinde bir Ankara lı koltuk kilifcisina denk geldim.
Arac marka modellerine gore kilif kaliplarini cikarmis siparise istinaden dikiyor.Hazir kalip oldugu icin de ozel dikime gore acik ara daha hesapli ( internet sitesinde bayagi bir ornekler var)
Aranizda burdan siparis veren veya alternatif istanbul da benzer firma /esnaf bilgisi olan varsa bilgi ve yorumlarini paylasirsa sevinirim.
Herkese iyi haftalar,