nereden aldınız?Teşekkürler hocam 35mm KOD :E10-15-021-01-22 diye yazıyor
nereden aldınız?Teşekkürler hocam 35mm KOD :E10-15-021-01-22 diye yazıyor
Maşallah çok güzel görünüyor. Parça kodu paylaşabilir misin ve 30mm mi?
Teşekkürler hocam 35mm KOD :E10-15-021-01-22 diye yazıyor

önceki sahibi ile görüştüm bursa x-treme tuning firmasından almışnereden aldınız?
1.4 tsı hocam bendeki araç. Yatan arabada dizele karşıyım
Yayların siparişini verdim. Montajdan sonra öncesi/sonrası şeklinde paylaşım yapacağım.

Tekrardan merhaba,
Yaylar dün geldi. Bugün montaj yapıldı. Şu an aracın yanında değilim ama fotoğrafları geldi ekliyorum.
Yaylardan önce çektiğim fotoğraflar :
Yaylardan sonra :
Yol tutuş, konfor ve orjinal yaylara göre hissiyatı gibi detayları da kullandıkça eklerim.
Yardımcı olanlara da teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun maşallahTekrardan merhaba,
Yaylar dün geldi. Bugün montaj yapıldı. Şu an aracın yanında değilim ama fotoğrafları geldi ekliyorum.
Yaylardan sonra :
Yol tutuş, konfor ve orjinal yaylara göre hissiyatı gibi detayları da kullandıkça eklerim.
Teşekkürler abiKocaman bir![]()
teşekkürlerHayırlı olsun güzel durmuş.![]()
Teşekkürler. Araç daha net ve daha tok oldu. Spor yayın bir etkisi var mı bilmiyorum ama direksiyon biraz yumuşamış. Lastikleri de yeni taktırdım. Nexen N’Fera Sport 225/40/18. Genel olarak farkettiklerim şimdilik bunlar. Net ve daha güven veren bir hissiyatı oldu. Konfor olarak bana göre iyi ancak önde ve arkada oturan olursa onların da fikirlerini almak gerek. Genel olarak spor yay taktırmayı düşünenlere tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim. 18 jant 40 yanak için bence 30mm alarak doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Spacer konusu da aklımda ancak çamurluklara sürtmeyecek kadar olmasını tercih ederim. Öncelikle jantımın ET ve J sini öğrenmem gerek sanırım. Jantın ölçülerine göre kaç mm Spacer almam gerek konusunda destek olabilirseniz memnun olurum.Güzel durmuş, sürüş hissiyatı ve konforla ilgili yorumlarınız bekliyoruz, hayırlı olsun.
Hocam merhaba yaylar ile ilgili görüşleriniz nelerdir sekme vurma ses vb şikatiniz varmı acaba bende almayı düşünüyorumTekrardan merhaba,
Yaylardan sonra :