Sunroof Çerçevesinin Kırık Olan Bölgesinden Araç İçine Su Alması

Dün sunroof kırığı için bir ustaya götürdüm bulunduğum ilde bu işlerin uzmanı olmuş bi kişi. Bana dedi ki sunroof çerçevesi serviste en az 100-150 bin civarında yaparlar ben kontrol edeceğim önce çünkü senin bu araç içine su alma durumu kırıkla ilgili değil gibi duruyor umarım içeriden çatlak vs yoktur dedi. Tavan kaplamasını sökmeye 5.000₺ ücret alırım sonrasına duruma göre bakarız dedi. Bende serviste sunroof çerçeve güncel fiyatının 46.632.00 TL olduğunu söyledim ve şikayetçi olduğum için bana iyi niyet garantisi uygulanıp fiyatın 30.000 Lere düştüğünü işçilik almayacaklarını söyledim. Direk serviste yaptırman daha mantıklı o zaman hem garantili olur hem güzel fiyat vermişler dedi

Şikayetim sonucu 72.000₺ olan sunroof çerçeve değişiminde fiyat indirimi uygulandı. İşçilik sıfırlandı ve iyi niyet %35 uygulandı. Bu durumda Mika çerçeve ücreti 25.000₺ + 6.000₺ yapıştırıcı ücreti + 2.000₺ çerçeve altındaki parça ücreti toplam 33.000₺' ye sorun çözülüyo ayrıca en son işlem bitince üzerine kaplama yapılacak. İlk defa servis daha uygun fiyat verdi tabi şikayet üzerine oldu ama sonuç olarak dışarıda yaptırmaya kalksaydım en az 50-60bin fiyat çektiler.

Son düzenleme:
Sunroof çerçevesi değişti yenilendi. İşçilik bedeli almadıkları için mi böyle oldu yoksa çalışanlar iş mi bilmiyor anlamadım. Rezalete bakın.

-Aynayı kırmışlar
-Güneşlik gevşek montajlanmış

Ekli dosyalar

• IMG_2348.jpeg
    IMG_2348.jpeg
    278.4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2416.png
    IMG_2416.png
    776.9 KB · Görüntüleme: 26
ni tıkayabiliyor. Ben o şekilde açm

Sunroof çerçevesi değişti yenilendi. İşçilik bedeli almadıkları için mi böyle oldu yoksa çalışanlar iş mi bilmiyor anlamadım. Rezalete bakın.

-Aynayı kırmışlar
-Güneşlik gevşek montajlanmış
geçmiş olsun, kasti olduğunu sanmıyorum. muhtemelen beceriksizliktendir. teslim alırken gevşekliği görebilirdiniz ama güneşlik içindeki aynaya bakmak bir çoğumuzun aklına gelmez. yetkili servislerin böyle rutin dışındaki tamir ve montajlarda berbat olduklarını bir kez daha görmüş olduk maalesef.

Teşekkür ederim. Ben her servis çıkışı kontrollerimi yaparım sıcağı sıcağına bildirimi yaparım çünkü sonrasında biz yapmadık etmedik kontrol etseydiniz diyebilecek potansiyelleri var. Aracım tavandan su alıyordu sunroof çerçevesi değiştikten sonra elektriksel bir problem var mı diye makyaj aynasını açıp oradaki makyaj ışığının yanıp yanmadığını kontrol etmek istedim sonrasında paylaşmış olduğum görsellerdeki problemlerle karşılaştım hemen bildirimi yaptım. Bugün aracı bırakacağım yapacaklar

geçmiş olsun, kasti olduğunu sanmıyorum. muhtemelen beceriksizliktendir. teslim alırken gevşekliği görebilirdiniz ama güneşlik içindeki aynaya bakmak bir çoğumuzun aklına gelmez. yetkili servislerin böyle rutin dışındaki tamir ve montajlarda berbat olduklarını bir kez daha görmüş olduk maalesef.
Bu arada kasti de olabilir çünkü benden 72.000 ₺ ücret talep ettiler bende sinirlendim genel müdürlüğü arayıp bağırıp çağırdım sonrasında tüketici haklarına başvuracağımı söyledim. Bi anda iyi niyet yaparız işçilik almayız dediler 33.800e düştü. Ben aracı teslim almaya gittiğim zaman ise bana oradaki danışanın verdiği cevap sizin şikayetinizden sonra indirim denedik ama araca iyi niyet çıkmadı o yüzden kendimizden kiwi indirimi yaptık işçilik almadık dedi. Yani benim aracım 2019 yılından beri servis bakımlı başka bir yere asla götürdüm sadece cam suyunu kendim alıyorum birde yakıt dışardan geri kalan her şey sevisli ama iyi niyet çıkmamış çok ilginç geldi bana bu durum. Ama ben sonuca bakıyorum bana indirim uygulandı sonuçta

Aracının orjinalinde burası böyle gevşek olan var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_2435.jpeg
    IMG_2435.jpeg
    230.7 KB · Görüntüleme: 9

Geri