Manisa da bir servise gösterdim oradakilerde aynı yorumları yaptıNe faydası olur bilmiyorum ama eğer şehrinizde başka bir servis varsa bi de oraya mı gösterseniz? Hiç inanmıyorum bu arada ama belki ama belki iyi bi servis personeli denk gelir..
Öyle yapacağımMüşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturun. Belki o zaman düzgün ilgilenirler.
Müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydı açıldı. Ama ısrarla kusurlu ürün olduğunu ve onlardan kaynaklı olduğunu kabul etmiyolar bende siz bunu kabul etmiyorsanız değişim masraflarını ödemeyi kabul etmiyorum konuyla ilgili de yasal yollara başvuracağım dedim. Konuyla ilgili görüşmeler yapılıp değerlendirilip tarafıma dönüş yapılacakmışMüşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturun. Belki o zaman düzgün ilgilenirler.
Müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydı açıldı. Ama ısrarla kusurlu ürün olduğunu ve onlardan kaynaklı olduğunu kabul etmiyolar bende siz bunu kabul etmiyorsanız değişim masraflarını ödemeyi kabul etmiyorum konuyla ilgili de yasal yollara başvuracağım dedim. Konuyla ilgili görüşmeler yapılıp değerlendirilip tarafıma dönüş yapılacakmış![]()
Müşteri hizmetlerine şikayette bulundum beni servisten aradılar ve verdikleri cevap şu şekilde;E-Devlet üzerinden başvur, zaten tutuş kemal gibi ararlar seni; işin olsun olmasın başvurunu yap.
Tüketici Hakem Heyeti emin ol senin yanında. Bilirkişi vb. süreçlerde de zaten hepsini misliyle alıyor.
Tecrübeyle sabit; buradan 4 kez lehime sonuçlandı.
Sen dönüşü bekleme derim
Müşteri hizmetlerine şikayette bulundum beni servisten aradılar ve verdikleri cevap şu şekilde;
"keşke şikayet etmeseydin primler gitti bu ay iyi olmadı falan dediler"
-Valla arabam su alıyo ve değiştirsem bile bana bidaha kırılmaz bidaha aynı sorun yaşanmaz diye garanti vermiyorsunuz aksine daha da yine olabilir şöyle böyle diye çözümle geliyosunuz primler umrumda mı olur benim. Ben bir müşteriyim ve benim sorunum çözülmediği sürece sizin aldığınız o primler helal kazanç mı dedim. Ben o camı değiştirsem bile parasını vermem bilginiz olsun yasal yollara kadar gideceğim böyle hizmet olmaz dedim. Biz sizi arayacağız deyip kapattılar.
(E-Devletten nereye başvuru yapıyoruz)
Tamam hocam çok teşekkür ederim yardımın içinhttps://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
Hocam, madem sen mağdursun, bu kadar iyi niyetliyse primlerini düşünüyorlar.
Seni mağdur etmeyeceklerdi.
sen bunu yap otur çay kahveni iç
Tüketici hakem heyeti başvurusunda bunu da belirtin bence, normal şartlarda size bu şekilde bir söylemde bulunamıyor olmaları lazım. Aradıkları numarayı da paylaşın mutlaka, eğer VOIP kullanıyorlarsa (ki muhtemelen öyledir) çağrıları saklıyorlardır ve bunları da talep eder Tüketici Hakem Heyeti dinlemeye değer görürse."keşke şikayet etmeseydin primler gitti bu ay iyi olmadı falan dediler"
Bulunduğunuz ildeki tüketici hakem heyetini telefonla arayıp bi sorar mısınız? Ben bu tarz durumlarda aradığımda bilgi aktarımı yapıyorlar çok uç bi örnek değilse.Ben şimdi sunroofu gidip bir ustaya yaptırsam ama yinede dava açsam olur mu acaba. Sonuçta aracım içine su alıyor şu durumda ve çözümü belli ki servis tarafından olmayacak
Tamamdır bi arayıp sorayımBulunduğunuz ildeki tüketici hakem heyetini telefonla arayıp bi sorar mısınız? Ben bu tarz durumlarda aradığımda bilgi aktarımı yapıyorlar çok uç bi örnek değilse.
Demoto mu konuştuğunuz bayiGenel müdürlükten aradılar tek çözüm yolumuz o parçayı değiştirmek dediler. Diğer yöntemler günü kurtarmak için yapılan işlemler olur dediler. Bu şekilde olduğunda işçilik ücreti yok parça için %35 indirim olur böylece 30.000₺ye kadar düşer dediler. Yani ölümü gösterip sıtmaya razı getirmeye çalışıyorlar