- İsim
- ERKAN
Mercedes A 180 deki gibi ön tanpon,arka tanpon,far ve stop grubunda ufak değişimler olacağını düşünüyorum.Kasa olarak 2018 sonlarına doğru Golf 8 in çıkacağını öngörüyorum.
3 silindir ve 12 valf olacak sanırım, ki bence kötü. Uzmanı değilimdir ama turbonun yükü daha da artacaktır.1.0 tsi motor gelecek. o zaman düşünülür.
1.5 act de manuel olursa satışları daha da atacaktır bence.3 silindir ve 12 valf olacak sanırım, ki bence kötü. Uzmanı değilimdir ama turbonun yükü daha da artacaktır.
1.2 tsi 4 silindir ve 16 valf ile bana çok cazip gelmişti. İnşallah "1.5 tsi ACT manuel" diye bir seçenek olur bu arada.
bişey olmaz merak etme erencim. avrupada olan bir motor sadece bize geç geliyor.1.5 act de manuel olursa satışları daha da atacaktır bence.
3 silindirlerin sesi fena olmuyor ama önemli olan çekiş, bir arkadaş(motor ustası) 301 dizel için "3 silindirli olduğu için yokuşlarda felan bayılma oluyor" demişti. Umarım bu motorda olmaz öyle sıkıntılar.
Umarım Abi, çekmeme vb sorun olursa hayal kırıklığı olur gibi.bişey olmaz merak etme erencim. avrupada olan bir motor sadece bize geç geliyor.
niye çekmesin ki. 1.0 tsi 115 ps ve 200nm torku var. 1,2 tsi 110ps ve 175nm torku var. 1,2den daha iyiUmarım Abi, çekmeme vb sorun olursa hayal kırıklığı olur gibi.
Ben ihtimal vermiyorum, makyajda iç tasarımdan ziyade mutlaka boyut olarak değişecektir.arka led stoplar bizim mevcut araçlara uyumlu olabilir beğenirsek daha sonradan ek satışlarda alabiliriz aynı ilk çıkan ledsiz golfler gibi