Bakım&Temizlik Ürün Önerisi ve Marka Bilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sıkıntı yok wax’ın üzerine uygulayabilirsiniz ama wax’ın tam kürleşmesi için 12-24 saat bekleyin,

Aslında wax’ın üstüne —>meguiars quick wax’ı uygulamak için harcayacağınız zamanda., ilk kat wax’ı atıp parlattıktan sonra 2-4 saat geçtikten sonra 2.ci kat wax uyguluyabilirsiniz, bu sayede koruma süresi artar, Tabii burda karar sizin istediğinizi yapabilirsiniz, herhangi bir kısıtlama yoktur. :)

2.ci katı atmak için beklenecek süre 2-4 saat veya 8-10 saattir. (2.ci katı uygulamak isteğe bağlıdır, mecburi değildir.)

Peki neden meguiars hızlı cilasını uygulamak için 12-24 saat bekliyoruz..? Çünkü 2 ayrı içeriği olan farklı cilalardan bahsediyoruz.

Edit: verdiğim süreler bahar-sonbahar gibi ortalama sıcaklıklar için verdiğim sürelerdir, Sıcak yaz günlerinde süreleri daha kısa olarak düşünün. Yazın sıcak hava kürleşme süresini ciddi oranda kısaltır - öne çeker.
Maksat almışım boşa gitmesin 😅

Tekrar teşekkürler zaman ayırıp böyle bilgiler paylaştığınız için

wax aplikatör öneriniz varsa da alırım hocam

Son düzenleme:

Normalde Soft99 Fusso Coat kullanıyorum. Ömrü yıkama şeklime göre ortalama 4 ay kadar sürüyor. Su kaydırıcılığı yine de güzel. Bir de önerilen Angelwax'ı deneyeceğim :D

sıvı arap sabunu kullansam köpük sıkma makinalarında köpük olur mu arkadaşlar

Hayırlı olsun :)

Renk güze,l tam wax atmalık 🧿

Fransız adam angelwax guardian mı uyguluyordu..?

Hocam merhaba, Wax elime cuma günü geçti, ancak aracın bakım tamiri ile uğraştığım için ancak bu sabah deneme şansım oldu ürünü.

Sabah erkenden güneş yükselmeden yıkanıp kurulanan araç üzerinde işleme başladım.

Öncelikle Wax'ın çok yoğun bir tatlı kokusu var. İnsanın tadım yapası geliyor resmen. Uygulaması kolay. Hiç yormadan yalandan süngeri gezdire biliyorsunuz kaporta üzerinde. Kürleşme süresi orta halli geldi bana. Tabi bu aralar Fransada anormal sıcaklar var. Daha güneş doğmadan hava 28-29 oluyor. Bu yüzden parça parça yaptım. Zira ilk denediğim parçayı biraz fazla beklettiğimde silme işlemi zorlanmaya başlamıştı.

Biraz fazlamı harcadım bilmiyorum. 30ml kutunun yarısını harcadım. :unsure:

En son tüm işlem bitince de nemli bir bezle tekrar bir dolaştım aracı komple. Sonuç neredeyse cam gibi bir yüzey. Umarım etkisi uzun sürer bu yüzden bir süre test amaçlı araca yıkama/kurulama harici bir şey yapmayacağım.

Malzeme aklıma yattı açıkçası vücut kremi gibi azıcık bir ürünle tüm aracı işleyebilirsunuz.

1000098943.jpg

1000098946.jpg1000098947.jpg
1000098945.jpg
1000098937.jpg

1000098923.jpg

Hocam merhaba, Wax elime cuma günü geçti, ancak aracın bakım tamiri ile uğraştığım için ancak bu sabah deneme şansım oldu ürünü.

Sabah erkenden güneş yükselmeden yıkanıp kurulanan araç üzerinde işleme başladım.

Öncelikle Wax'ın çok yoğun bir tatlı kokusu var. İnsanın tadım yapası geliyor resmen. Uygulaması kolay. Hiç yormadan yalandan süngeri gezdire biliyorsunuz kaporta üzerinde. Kürleşme süresi orta halli geldi bana. Tabi bu aralar Fransada anormal sıcaklar var. Daha güneş doğmadan hava 28-29 oluyor. Bu yüzden parça parça yaptım. Zira ilk denediğim parçayı biraz fazla beklettiğimde silme işlemi zorlanmaya başlamıştı.

Biraz fazlamı harcadım bilmiyorum. 30ml kutunun yarısını harcadım. :unsure:

En son tüm işlem bitince de nemli bir bezle tekrar bir dolaştım aracı komple. Sonuç neredeyse cam gibi bir yüzey. Umarım etkisi uzun sürer bu yüzden bir süre test amaçlı araca yıkama/kurulama harici bir şey yapmayacağım.

Malzeme aklıma yattı açıkçası vücut kremi gibi azıcık bir ürünle tüm aracı işleyebilirsunuz.

1000098943.jpg

1000098946.jpg1000098947.jpg
1000098945.jpg
1000098937.jpg

1000098923.jpg
hocam naptınız 15ml ürün cok fazla. pede ufak alıp yapacaksınız, tane olarak değil. pede hafif yedirseniz de olur. fazla ürün daha iyi olmaz, tamamen ürün sarfiyatıdır. 5-7ml civarı kullanmalıydınız.

@omer İlk defa katı wax deniyorum dolayısıyla dozajı o anki duruma göre ayarlamaya çalıştım. Ped'in kayganlığı gittikçe tekrar kutuya daldır çek yaptım. Ancak bana da biraz fazla gitti gibi geldi.

@omer İlk defa katı wax deniyorum dolayısıyla dozajı o anki duruma göre ayarlamaya çalıştım. Ped'in kayganlığı gittikçe tekrar kutuya daldır çek yaptım. Ancak bana da biraz fazla gitti gibi geldi.
alışırsınız hocam. ben de doğal carnauba waxcıyım. bu işin en önemli noktası azar azar kullanmak. pedi kavanozda hafif daldırınca bile yeterli oluyor.

Geri