J far Kodlama işlemi

İsim
Bilal
Araç
Golf 7
Abilerim Merhabalar aracım 2015 Higline J far takacağım fakat kodlamasını bilmiyorum yardım edecek biri var mıdır

Soket değişimi yapacaksınız. Far kanalları yeniden kodlanacak. Afs/afl iptali yapılacak

Hazır konusu acılmısken, arkadasımın golfünde j far da turuncu yanarken sinyal verince bir şey olmuyor. Auto yapıp beyaz yanınca sinyal verince sinyal verildigi belli oluyor. Bunun için nasıl kodlama yapılması gerektiğini araştırıyorum.

Hazır konusu acılmısken, arkadasımın golfünde j far da turuncu yanarken sinyal verince bir şey olmuyor. Auto yapıp beyaz yanınca sinyal verince sinyal verildigi belli oluyor. Bunun için nasıl kodlama yapılması gerektiğini araştırıyorum.
Amerikan park eksik kodlanmış

Leuchte 0 Kanalında ki EF 0' a = Blinken links Dunkelphase
Dimmwert EF0 = 0
Dimming Direction EF0 = Minimize

Leuchte 1 Kanalında ki EF 1' e = Blinken rechts Dunkelphase
Dimmwert EF1 = 0
Dimming Direction EF1 = Minimize

Bu Şekilde Kodlama ile Tamamlarsanız, Ön Farda ki Sinyalleriniz Amerikan Park'ta Olsa Dahi Düzgün Yanıp Sönecektir.

Hocam sisleri açınca turuncu yanmasını nasıl yaparız ,radyoda ayak altı aydınlatmasına bagliyabilir miyiz
Leuchte 0 Kanalında ki CD 0' a = Nebellink Links
Dimmwert CD0 = 100
Dimming Direction CD0 = Maximize

Leuchte 1 Kanalında ki CD 1' e = Nebellinks Recht
Dimmwert CD1 = 100
Dimming Direction CD1 = Minimize

Bu Şekilde Kodlarsanız Sis Farına Bağlanmış Olur.

Nebellink Links ve Nebellinks Recht Yerine Ayak Aydınlatmasına Ait AmbientLicht Kanalı veya Footwell Light Seçerseniz de Ayak Aydınlatmaya Bağlı Olur.

Leuchte 0 Kanalında ki CD 0' a = Nebellink Links
Dimmwert CD0 = 100
Dimming Direction CD0 = Maximize

Leuchte 1 Kanalında ki CD 1' e = Nebellinks Recht
Dimmwert CD1 = 100
Dimming Direction CD1 = Minimize

Bu Şekilde Kodlarsanız Sis Farına Bağlanmış Olur.

Nebellink Links ve Nebellinks Recht Yerine Ayak Aydınlatmasına Ait AmbientLicht Kanalı veya Footwell Light Seçerseniz de Ayak Aydınlatmaya Bağlı Olur.
Allah razı olsun hocam 3 gün içinde Far geliyor deneyeceğim 🙏

Geri