çoğu farda kodlama istemez. youtubeden baktınız mı?Abilerim Merhabalar aracım 2015 Higline J far takacağım fakat kodlamasını bilmiyorum yardım edecek biri var mıdır
Ön far gurubundaki bütün kanllara girip lastyp led olarak değiştiri dimvert 127 yapınçoğu farda kodlama istemez. youtubeden baktınız mı?
Amerikan park eksik kodlanmışHazır konusu acılmısken, arkadasımın golfünde j far da turuncu yanarken sinyal verince bir şey olmuyor. Auto yapıp beyaz yanınca sinyal verince sinyal verildigi belli oluyor. Bunun için nasıl kodlama yapılması gerektiğini araştırıyorum.
Hocam sisleri açınca turuncu yanmasını nasıl yaparız ,radyoda ayak altı aydınlatmasına bagliyabilir miyizÖn far gurubundaki bütün kanllara girip lastyp led olarak değiştiri dimvert 127 yapın
Benim soket farklı hocam afs afl iptali yapmam gerek hemdeçoğu farda kodlama istemez. youtubeden baktınız mı?
Leuchte 0 Kanalında ki EF 0' a = Blinken links DunkelphaseHazır konusu acılmısken, arkadasımın golfünde j far da turuncu yanarken sinyal verince bir şey olmuyor. Auto yapıp beyaz yanınca sinyal verince sinyal verildigi belli oluyor. Bunun için nasıl kodlama yapılması gerektiğini araştırıyorum.
Leuchte 0 Kanalında ki CD 0' a = Nebellink LinksHocam sisleri açınca turuncu yanmasını nasıl yaparız ,radyoda ayak altı aydınlatmasına bagliyabilir miyiz
Allah razı olsun hocam 3 gün içinde Far geliyor deneyeceğimLeuchte 0 Kanalında ki CD 0' a = Nebellink Links
Dimmwert CD0 = 100
Dimming Direction CD0 = Maximize
Leuchte 1 Kanalında ki CD 1' e = Nebellinks Recht
Dimmwert CD1 = 100
Dimming Direction CD1 = Minimize
Bu Şekilde Kodlarsanız Sis Farına Bağlanmış Olur.
Nebellink Links ve Nebellinks Recht Yerine Ayak Aydınlatmasına Ait AmbientLicht Kanalı veya Footwell Light Seçerseniz de Ayak Aydınlatmaya Bağlı Olur.
Estağfirullah Hocam, Uygulama ile İlgili Sıkıntı Yaşarsanız Uzaktan VCDS ile Bağlantı SağlayabilirimAllah razı olsun hocam 3 gün içinde Far geliyor deneyeceğim![]()