Aracım için ppf yaptırmalı mıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YILDIZ23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maslak Llumar Osman Bey. Titiz biri ve oto camcı.

PPF konusu, yaşadığım tecrübelere dayanarak benim gözümde tam bir pişmanlık. Açıkça söyleyeyim: yaptırmayı düşünüyorsanız bence on kez daha düşünün. Aracınızda varsa da mümkünse fazla bekletmeden söktürün.

Bana göre ppf kaplama detailing firmaları tarafından popüler hale getirilmiş bir akımdan ibaret ve açıkçası verilen afaki paralara asla değmez.

PPF konusu, yaşadığım tecrübelere dayanarak benim gözümde tam bir pişmanlık. Açıkça söyleyeyim: yaptırmayı düşünüyorsanız bence on kez daha düşünün. Aracınızda varsa da mümkünse fazla bekletmeden söktürün.

Bana göre ppf kaplama detailing firmaları tarafından popüler hale getirilmiş bir akımdan ibaret ve açıkçası verilen afaki paralara asla değmez.

Millet yıllardır ne paralar döktü bu naylon poşet işlerine

Yazıkkkk gerçekten.

Poşeti kaplayınca aracının kutsandığını , balkondan saksı ,,, gökten meteor / göktaşı düşse bile arabanın hasar almayacağını zannedenler var

Yorumlara bakılırsa genel olarak aracı orjinal bırakmak daha mantıklı gibi :) yine de yeni yorumları takip edeceğim

Yorumlara bakılırsa genel olarak aracı orjinal bırakmak daha mantıklı gibi :) yine de yeni yorumları takip edeceğim
Şahsen ön 3 parçaya yaptım sadece. Uzun yol yapıyorsanız taş izlerini bilirsiniz. Ufak bı meblağ verip ön 3 takıma yaptırmanızı öneririm ben.

Bu 3 parça ppf icin ne kadar ödediniz ?
Hatırlamıyorum desem inanır mısın? Hem cam filmi ile beraber yaptırmıştım ortak fiyat almıştım. Zaten 2024 piyasası ile çok değişti piyasa. Doğru bi ölçüt olmaz.

Geri