bilgisayarmuhNe iş yapıyorsun özel değilse.
Teknolojiden anlayan ekranı da çözer zaten ama yaş kitlemizde anlamayan çok daha fazla
bilgisayarmuhNe iş yapıyorsun özel değilse.
Teknolojiden anlayan ekranı da çözer zaten ama yaş kitlemizde anlamayan çok daha fazla
dar açılı 2024 ve 2025 temmuz ayına kadar olan golf 8.5larda (dar acc kameralı) travel assist 10 dk uzatılabiliyordu. bu olay 2025 temmuz sonrası (geniş açılı acc kameralı) araçlara da gelmiş gözüküyor. @metinkar ender elektronik kesin yapıyordur bilgin var mı abi?
burası vcds deki bağlanan araçlardan çekiyor. yani tarihler tam doğru olmayabilir. benim araç 7.10.25 üretimi ama sürümüm 4514. ancak 4881in yeni sürüm olduğuna eminiz.Bendeki aracın üretim tarihi 2025-09-23.
Bendeki sürüm 3458 / 4177 olabilir diyeceğim ama
4177 2 farklı tarih için gözüküyor. Onu anlamadım nedir.
süper haber. ancak agustos ayına kadar sürmesiAğustos ayına kadar
Periyodik bakımlarını UZAY otoda yaptıracaklara
Forum‘dan öğrenip geldiğini söylerseniz
MKU güncellemesi varsa yaparım dedi Cahit Bey.
Eee biz napacaz ya sabır biz bunları niye forumdan öğrenmek zorundayızAğustos ayına kadar
Periyodik bakımlarını UZAY otoda yaptıracaklara
Forum‘dan öğrenip geldiğini söylerseniz
MKU güncellemesi varsa yaparım dedi Cahit Bey.
daha önce bahsettiğim gibi unitelere güncelleme geldiğinde yapılmak zorunda değildir. yani telefon güncellemesi gibi düşünülmemelidir. eğer büyük bir sorun problem olduğunda geri çağırma ile güncelleme yapılır. bu diğer markalarda da genelde böyle. düşünsene bir ünite güncellemesi 1 saate yakın sürüyor, her aracı böyle çağırsa servis iş yapamaz. vw, sorun olmadıkça güncelleme yapmayın diyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi, güncelleme yapılsa iyi olur.Eee biz napacaz ya sabır biz bunları niye forumdan öğrenmek zorundayız
Güncelleme içeriği belli mi bari
Bana sormasın abi yapsın bakımda, multimedya ile o kadar şikayetim varken bile yapmadılar. Zorla soktum doğuşu aradım dırdır yaptım sorunu abarta abarta anlattum anca yaptılardaha önce bahsettiğim gibi unitelere güncelleme geldiğinde yapılmak zorunda değildir. yani telefon güncellemesi gibi düşünülmemelidir. eğer büyük bir sorun problem olduğunda geri çağırma ile güncelleme yapılır. bu diğer markalarda da genelde böyle. düşünsene bir ünite güncellemesi 1 saate yakın sürüyor, her aracı böyle çağırsa servis iş yapamaz. vw, sorun olmadıkça güncelleme yapmayın diyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi, güncelleme yapılsa iyi olur.
zamanında golf 8 aracım varken ben de çok uğraşmıştım ama arıza veya şikayet yoksa genelde yapmıyorlar. sizin bayii biraz sıkıntılıymış. işte böyle tanıdık olsa tüm modüllleri kolaylıkla günceller de nerdeeee. ben kavga ediyom servisle, beni sevmiyorlarBana sormasın abi yapsın bakımda, multimedya ile o kadar şikayetim varken bile yapmadılar. Zorla soktum doğuşu aradım dırdır yaptım sorunu abarta abarta anlattum anca yaptılar
Multimedya ile yaşadığım hiçbir sorunu bı daha yaşamadım bu arada yazılım sonrası. Arabanın kaderi değişti yeminlen. Yapın abi bakımda işte varsa